Grenzeloos groeien
en verbinden.

Coaching en trainingsprogramma’s met aandacht voor jou. Klanten omschrijven Augustijn Institute als een no-nonsense experience. Ervaar het zelf!

Plan een Gratis Online Gesprek
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatwerk
  • Blended learning
  • Gecertificeerd

Augustijn Institute.

Augustijn Institute is hét instituut voor training, opleiding, coaching en advies. Wij blinken uit in communicatie, ondernemerschap, leiderschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ontwikkel jezelf vanuit de diepere lagen en transformeer naar de allerbeste versie van jezelf.

Ervaar het bij ons...

Holistisch NLP Business Coach Opleiding

Maak hét verschil als business coach en creëer een impact bij je klanten.
De business coach van tegenwoordig moet verder kunnen kijken dan alleen taken afstrepen en cijfers bespreken. Durf verder te gaan en maak verbinding tussen business, intuïtie, lichaam, hart en geest. Deze opleiding is voor missie gedreven en soulful business coaches, leidinggevenden en (startende) ondernemers.

Help ondernemers écht verder te komen!

Holistisch NLP Coach Opleiding

In deze 5-in-1 opleiding met een holistische invalshoek, leer je niet alleen jezelf, maar ook een ander professioneel te coachen. Na een succesvolle afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner, NLP Coach en Holistisch Coach.

START 12 FEBRUARI

NLP Practitioner Opleiding

Bewustwording, ontwikkeling en effectief communiceren.
Krijg meer zelfvertrouwen, leer overtuigender spreken, maak je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening uit je werk, meer creativiteit of meer zelfinzicht, met de gecertificeerde opleiding tot NLP Practitioner werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.

Ja! Dat wil ik

Holistische NLP Practitioner Opleiding

Ben je geïnteresseerd in NLP, holisme, intuïtie en spiritualiteit? Wil je meer groei en verbinding ervaren? Heb je behoefte aan krachtige tools om jezelf én anderen te helpen? Wil je vanuit flow effectief communiceren? Dan past deze Holistische NLP Practitioner opleiding bij jou!

Vertel me meer

Incompany & Maatwerk

Effectieve en impactvolle trainingsprogramma’s.

Met onze ontwikkelprogramma’s realiseren we duurzame gedragsverandering voor meer winst en resultaat.

Het Augustijn Institute biedt diverse trainingen voor ondernemers, professionals en organisaties met ambities. Communiceren met meer impact, effectiever leidinggeven, succesvoller onderhandelen en ga zo maar door. Bij ons schaaf je aan de cruciale werkvaardigheden.

Wij helpen organisaties wereldwijd met een ontwikkelprogramma, een (online) training of een bedrijfstraining op locatie.

De contactgegevens van Augustijn Institute mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.