Skip to main content

Business Coaching

Business coaching voor freelancers, ondernemers en organisaties.

Een uniek coaching traject.

Efficiënt, hoog rendement en vrijheid

Onze business coaching traject is uniek, het wordt samen met jou op maat gemaakt. We houden rekening met je doelen, behoeftes en wensen.

Wil je een korte of langere coaching traject? En heb je extra begeleiding nodig in onderwerpen zoals communicatie, samenwerken, netwerken, sales, marketing en finance?

Je bouwt samen met Elia Augustijn je ideale business coaching traject met het aantal coaching sessies waar jij behoeften naar hebt.

IK GA VOOR SUCCES
Wil je duurzame doelen realiseren?

Groeien als mens en ondernemer

Elia Augustijn is je business coach. Ze begeleidt en helpt ondernemers wereldwijd om hun doelen te bereiken. Zowel voor startende en ervaren freelancers, ondernemers en organisaties.

Wil je duurzame doelen realiseren en groeien als mens of ondernemer? Volg je intuïtie en neem de volgende stap naar succes!

Coaching is unlocking a person's potential!

“In de tijd dat ik Elia Augustijn leerde kennen was ik mijzelf niet meer. Ik was mijzelf kwijtgeraakt. En daar was Elia! Dankzij haar fantastische begeleiding, persoonlijke coaching en de inzichten die zij mij gaf ben ik weer wie ik wil zijn en zelfs meer dan dat!”

Wendy WolbersCompliance Officer, Bouw Specialist en Allround Adviseur