Carrière en Mobiliteit Trajecten

Onze carrière en mobiliteit trajecten zijn altijd maatwerk.

De arbeidsmarkt wordt transparanter en directe prestaties worden alsmaar belangrijker. Daarom bieden wij re-integratie, outplacement, loopbaanadvies en loopbaancoaching. Met focus en aandacht niet alleen gericht op nu, maar óók aan de behoefte van de arbeidsmarkt van de toekomst.

Lees meer over de trajecten

Onze carrière en mobiliteit trajecten zijn altijd maatwerk.
We geloven in een blended aanpak van communicatie, loopbaaninstrumenten en persoonlijke begeleiding. Om het beste uit jezelf te halen en voorbereid te zijn voor een nabije toekomst.

Carrière en Mobiliteit Traject

Reset Plan Traject

Functies en toekomstige beroepen veranderen sneller dan ooit. Voldoet een medewerker nog aan de eisen die de eigen functie nú stelt? Veel medewerkers zijn zich daar niet direct van bewust. 

De Reset Plan is een update traject, gefocust op iemands kansen en waarde op de huidige en toekomstige arbeidsmarkt, inclusief coaching en training suggesties om deze waarde te vergroten.

Carrière en Mobiliteit Traject

Exit Plan Traject

Professionals met ambities en werkzoekenden worden nog steeds minimaal getraind op hun search-skills. Waardoor er een ‘Skills Gap’ ontstaat, namelijk een mismatch tussen wat kandidaten bieden en wat werkgevers vragen. 

Merendeels van de opleidingsaanbod is te vaak gebaseerd op wat in de markt nú nog nodig heeft. Met de Exit Plan richten we ons op coaching, opleidingen en tools die meer gericht zijn op wat werkgevers van de toekomst vragen.

Carrière en Mobiliteit Traject

Outplacement Traject

Met onze outplacement plan ben je klaar voor de arbeidsmarkt anno nu en verder, met een frisse kijk op alle talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid. Door de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten om je te begeleiden waar je wilt zijn.

Heb je wensen, vragen of wil je één van onze trajecten volgen?