Holistisch Coach Meesterschap

De 3-in-1 Opleiding tot Holistisch Master Coach, Systemisch Coach en Hypnose Coach

Voor jou, die niet alleen anderen wil inspireren, maar ook vanuit je authenticiteit en pure kracht anderen wilt motiveren tot actie.

Ready for a new era? Ontdek het Holistisch Coach Meesterschap: zorgvuldig samengesteld voor vrouwen met grootse doelstellingen, coaches, leiders, ondernemers en visionairs die op zoek zijn naar een hoogwaardige en praktijkgerichte coachingsopleiding.

Wil je anderen op een hoger niveau begeleiden en ben je klaar om vanuit meesterschap te coachen? Deze opleiding brengt je naar hogere frequenties, vergroot je overvloed, ondersteunt je vermogen om positieve veranderingen te faciliteren en versterkt jouw gevoel van zingeving.

Dit is hét moment, kies ervoor om de coach te worden waar je altijd naar hebt verlangd.

Maak een quantum jump samen met ons!
Ben je vastberaden om een krachtige doorbraak te realiseren? Sluit je dan aan bij ons voor de meest betoverende reis van het Holistisch Coach Meesterschap.

Het is meer dan een investering in jezelf. Het is een investering in jouw ‘legacy’. Wat je hiervoor krijgt:

 • 3 Gecertificeerde en geaccrediteerde hoogwaardige opleidingen
 • Technieken, rituelen, meditaties, visualisaties en krachtige oefeningen
 • Persoonlijke begeleiding, online intervisies en Q&A sessies
 • Inspirerende trainingsdagen in Bergen (Noord-Holland)
 • Exclusieve BONUS: Holistic One Day Retreat in Bergen (Noord-Holland)
 • Extra BONUS: Business Mastery Training
coach opleiding

een coach is iemand die

De kracht van verandering omarmt en anderen inspireert om hetzelfde te doen. Obstakels omzet in kansen en uitdagingen in triomfen. Het innerlijke licht in anderen ontsteekt en hen helpt stralen.

coach opleiding jaarprogramma

Herken je jezelf hierin?

Ben je ondernemer, coach, therapeut, spiritueel healer, leider, trainer, manager, consultant of visionair? Droom je van het opbouwen van een bloeiende coachpraktijk of onderneming en wil je dit doen met veerkracht en meer zelfvertrouwen? En heb je ook een diep verlangen naar een diepere verbinding met jezelf en anderen?

 • Je zoekt naar balans tussen spirituele groei, een praktische aanpak en meer harmonie tussen body, mind & soul, waarbij je meer wilt voelen dan alleen maar denken.
 • In al jouw rollen ervaar je veel druk om te presteren, terwijl je tegelijkertijd ruimte wilt creëren voor persoonlijke ontwikkeling. Jij bent gedreven, maar je verlangt naar meer voldoening, overvloed en flow.
 • Diep vanbinnen weet je dat je een sterke intuïtie bezit, maar je negeert deze vaak. Je droomt als visionair van een duidelijke weg voorbij de complexiteit van het dagelijkse leven. Ook koester je de wens om je intuïtie zonder terughoudendheid en angst volledig schaamteloos te omarmen, te vertrouwen en te volgen.

Welkom thuis!

Je bent bij ons op de juiste plek, het Holistisch Coach Meesterschap is voor vrouwen zoals jij.

Holistisch Coach Meesterschap is dé coach opleiding die dieper ingaat op het Holisme, Systemisch Werk en Hypnose.

Hier draait alles om een holistisch perspectief, waarbij we de mens (én zijn of haar omgeving) als één geheel zien – door het individu, het team of de groep zowel op lichaam, geest als ziel in harmonie te brengen.

Ontdek de dynamiek van systemen, zoals familie en organisaties, en begrijp hoe ze jouw individuele groei beïnvloeden. En ja, we gaan verder met hypnose als jouw geheime wapen om het onderbewuste aan te spreken en positieve veranderingen te activeren. Met deze drie krachtige pijlers biedt het Holistisch Coach Meesterschap een dynamische en veelzijdige aanpak, perfect voor wie wil uitblinken in coaching.

Het resultaat: een diepgaand begrip van hoe al deze methoden werken en hun effectiviteit. Niet alleen weet je hoe je ze moet toepassen, maar je hebt ook de vaardigheden om een prachtige impact te hebben en echte resultaten te behalen.

holistisch coach

Een 3-in-1 opleiding voor vrouwen die impact willen maken vanuit hun oerkracht.

Ik ben Elia Augustijn. Ik ben jouw mentor, coach en trainer tijdens deze onvergetelijke reis, de opleiding Holistisch Coach Meesterschap. Gedurende de afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om duizenden mensen en bedrijven, zowel in binnen- als buitenland, te begeleiden.

Dit is jouw moment! Ik voel me vereerd om je te begeleiden op deze geweldige reis naar het bereiken van jouw volledige potentieel en innerlijke kracht. Laten we samen jouw meest gedurfde dromen waarmaken door een holistische benadering in te zetten voor alle levensfacetten, aangezien ik oprecht geloof dat alles mogelijk is wanneer je durft!

Een warme groet,

Elia

een unieke methode

Holistisch Coach Meesterschap

Ontwikkel een uitgebreide set krachtige, hoogwaardige coachingsvaardigheden, rituelen en technieken. Leer niet alleen hoe je jouw eigen methoden kunt ontwikkelen tijdens deze opleiding, maar ook hoe je effectief kunt communiceren, coachen en begeleiden om onvergetelijke, prachtige herinneringen te creëren.

En dat is niet alles. Ontdek ook hoe je op een authentieke manier jouw team of klanten aan je kunt binden door middel van de Business Mastery training.

Opleiding 1: Holistisch Master Coach

Holistisch Master Coach Opleiding
Hier leer je hoe je transformatieve coaching toepast vanuit een holistisch perspectief, waarbij je de mens (en haar omgeving) als geheel beschouwt en rekening houdt met fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelt diverse coachings- en communicatievaardigheden, zowel voor individuen als voor teams en groepen.

Opleiding 2: Systemisch Coach

Systemisch Coach Opleiding
Systemisch werk, familieopstellingen en organisatiedynamieken komen aan bod in de Systemisch Coach opleiding. Tijdens deze opleiding verken je systemische benaderingen en leer je over familiedynamiek, organisatiestructuren en hun invloed op individuele problemen. Daarnaast krijg je inzicht in opstellingswerk, een krachtige methode om verborgen dynamieken binnen systemen zichtbaar te maken.

Opleiding 3: Hypnose Coach

Hypnose Coach Opleiding
In de Hypnose Coach opleiding ontdek je de kracht van hypnose als instrument voor het transformeren van gewoonten, het helen van trauma’s en het opbouwen van zelfvertrouwen. Deze opleiding onthult diepgaande trancetechnieken, effectieve suggesties en andere waardevolle tools voor jouw hypnosesessies. Het is de sleutel tot het begrijpen van de synergie tussen hypnose en coaching.

Exclusieve Bonus 1: Business Mastery Training

Business Mastery Online Training
Als bonus ontvang je de Business Mastery Online Training. Dit is een bonus die zich richt op het optimaliseren van je team of samenwerkingspartners, je business en je sales. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat je anders kunt aanpakken en hoe je je bedrijf kunt afstemmen op je levensstijl in plaats van andersom. We behandelen onderwerpen zoals holistisch ondernemerschap en de rol van kwantumfysica in coaching en business.

Exclusieve Bonus 2: Holistic One Day Retreat

Holistic One Day Retreat
Één van de hoogtepunten van de Holistisch Coach Meesterschap jaarprogramma is de Holistic One Day Retreat in Bergen (Noord-Holland). Een exclusieve retreat speciaal voor alle deelnemers van onze coach opleidingen. Een dag vol extra inspiraties, plezier, verbinding en vooral diepgaande activiteiten en workshops.

Wie ben je na het volgen van deze opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ben je een vrouw die:

 • Met vertrouwen haar visie deelt.
 • Meer focus, zingeving en zelfvertrouwen ervaart.
 • Resultaten boekt vanuit aantrekkingskracht en een hogere frequentie.
 • Stress beheerst met meer emotionele veerkracht.
 • Verbeterde communicatievaardigheden heeft.
 • Betere besluitvorming toepast.
 • Verbeterde overtuigingskracht en invloed heeft.
 • Impact maakt vanuit een holistische invalshoek.
 • Harten raakt, levens transformeert en de wereld een beetje mooier maakt.
 • En echt jezelf kunt zijn.

Het gaat niet alleen om het vergaren van kennis, maar ook om deze kennis direct toe te passen, wat resulteert in tastbare vooruitgang in je coaching, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

systemisch coach
hypnose coach

De waarde van het Holistisch Coach Meesterschap Opleiding

 • Opleiding Holistisch Master Coach t.w.v. € 3333
 • Opleiding Systemisch Coach t.w.v. € 3333
 • Opleiding Hypnose Coach t.w.v. € 3333
 • BONUS Holistic One Day Retreat t.w.v € 335
 • BONUS Business Mastery Training t.w.v. € 777

De totale waarde van deze 3-in-1 Holistisch Coach Meesterschap opleiding is €11111. Vroegboekprijs bij inschrijving vóór 1 februari 2024 is € 5555

Accreditaties

Wij beschikken van een CRKBO-registratie hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW. Ook zijn we een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming) en de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.

Waar we je verwelkomen

Onze locatie

Het betoverende Bergen, gelegen in het hart van Noord-Holland. Onze locatie biedt een serene omgeving doordrenkt met natuurlijk licht, perfect voor het aangaan van diepgaande groei, waardevolle verbindingen en geluksmomenten.

De ruime en lichte ruimte is doelbewust ontworpen om een positieve sfeer te creëren waarin persoonlijke ontwikkeling en samenzijn tot bloei komen.

Met een extra voordeel van gratis parkeergelegenheid, kun je moeiteloos aankomen en je focussen op de ervaring die voor je ligt. En als kers op de taart, ligt de locatie op slechts een korte, ontspannen 5 minuten van het bruisende dorpscentrum.

Startdatum

2 maart 2024
5555

Vroegboekprijs bij inschrijving vóór 1 februari 2024

 • Holistisch Master Coach Opleiding
 • Systemisch Coach Opleiding
 • Hypnose Coach Opleiding
 • Business Mastery Training
 • Holistic One Day Retreat

Praktische informatie

Vroegboekprijs vóór 1 februari 2024

Bij inschrijving vóór 1 februari is jouw investering € 5555 en vóór 1 maart € 6666

De totale waarde van deze 3-in-1 opleiding is € 11111.

*Betalen in termijnen is mogelijk.

Agenda fysieke bijeenkomsten

Alle fysieke bijeenkomsten in 2024 zijn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00.

 • 2 en 3 maart
 • 16 en 17 maart
 • 6 en 7 april
 • 13 en 14 april
 • 18 en 19 mei
 • 1 en 2 juni
 • 8 en 9 juni
 • 15 juni (One Day Retreat)
 • 6 en 7 juli
 • 31 augustus en 1 september
 • 28 en 29 september
 • 12 en 13 oktober

Agenda online bijeenkomsten

Alle online bijeenkomsten in 2024 vinden 1 keer per maand plaats op een dinsdagavond, van 19.00 tot 21.30 uur. De specifieke data volgen nog.

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend mijn plek reserveren?

Ja, indien je nog niet volledig zeker bent van je deelname of als je een plek wilt vasthouden. Mail ons naar team.augustijninstitute.com met je verzoek. We houden een plek voor je gereserveerd totdat je zeker weet of je wilt deelnemen.

Zijn er examens of opdrachten?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Is er een vooropleiding nodig?

Nee, voor het optimaal benutten van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Enkel een gezonde portie leergierigheid, nieuwsgierigheid en enthousiasme is nodig. Het cruciale is dat je openstaat voor het denken buiten de kaders.

Is dit een gecertificeerde opleiding?

We zijn een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming) en de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.

Waarom zijn alle trainingen en opleidingen van Augustijn Institute B.V. vrijgesteld van btw?

Augustijn Institute B.V. is een CRKBO-geregistreerde instelling. Daarnaast bieden wij internationaal geaccrediteerde trainingen en opleidingen. Daarom zijn al onze trainingen en opleidingen vrijgesteld van btw, en hoef je niets extra te betalen.

Overige vragen?

Heb je andere specifieke vragen? Plan gerust vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met ons. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

darling,

You already know that this is meant to be!

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.