Elia Augustijn

Expert in

Business Coach Amsterdam

Wie is Elia Augustijn?

Elia is directeur en eigenaar van Augustijn Institute. Ze is een no-nonsense internationaal business coach en trainer. Een ervaringsdeskundige en specialist in het behalen van doelen. 

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn professionals, managers, (startende) ondernemers, bedrijven en organisaties.
Wij helpen onze klanten om effectieve keuzes te maken en duurzame resultaten te realiseren. Ze bereiken hun doelen en visies op een creatieve, innovatieve en effectieve manier. Hierdoor weten ze onze diensten enorm te waarderen.

Leiders voor leiders.

Wij geloven in de kracht van de mens. We zien de mens als het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. We jagen constant op nieuwe ontwikkelingen, ervaringen en innovatie. We doen er alles aan om samen met opdrachtgevers en ervaringsdeskundigen het beste uit iedereen naar boven te halen. Zowel op de werkvloer en bij externe klanten of opdrachtgevers. Leiders voor leiders noemen we dat, door samen elkaar te blijven stimuleren tot groei en ontwikkeling.

Onze expertises.

Teamontwikkeling
Leiderschap
NLP & Storytelling
Coaching & Training
Communicatievaardigheden
Sales & Marketing
(Online) Business Strategie 

FOCUS, MINDSET, EFFICIËNTIE & EFFECTIVITEIT

Veel mensen vinden verandering lastig. Maar hoe gaaf is het om juist te kijken wat er allemaal kan in een totaal nieuwe situatie? Door nieuwe inzichten en talenten te ontdekken creëer je meer rust en ook meer rendement bij alle betrokkenen.

We brengen alle doelen en de  juiste ontwikkelingsbehoefte van iedereen in kaart. Met een scherp oog voor wat ondernemers, teams en organisaties van nu maar ook in de toekomst nodig hebben. Door kritische vragen te stellen en grondig te luisteren begrijp ik waar de behoefte ligt. Om meer focus, motivatie en innovatie te creëren.

Mijn uitdaging ligt in het creëren van nieuwe, frisse en innovatieve ideeën voor professionals, ondernemers en bedrijven. Teams elkaar beter leren begrijpen en effectief samenwerken, zodat talenten tot bloei komen. Samen leren, ontwikkelen en groeien met plezier is waar ik mij voor inzet.
– Elia Augustijn