fbpx

Winkelmand

Het uitkiezen van een loopbaan die perfect bij jou past – het is een hele taak. Niet alleen moeten vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor jou op de juiste plek vallen, vervolgens moet het werk zo ingevuld dat jij er gelukkig van blijft. Immers, als je werk doet waarvan je echt houdt, voelt werken niet langer als een verplichting aan, maar als een roeping. 

Dat klinkt natuurlijk helemaal geweldig, je werk als roeping. Maar hoe kom je op dat punt? Carrière maken is al lastig genoeg, dat weten we allemaal. Om dan ook nog eens je werk zó in te vullen, dat het aan al jouw persoonlijke voorwaarden voldoet, is voor veel werknemers en ondernemers nog altijd niet meer dan een dagdroom.

Interesse? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. (Dit kan online of op kantoor in Amsterdam.)

GRATIS kennismakingsgesprek

Bij het Augustijn Institute willen wij jou dat laatste ruggensteuntje geven waardoor je wél voor jouw droomjob gaat. In vele vormen kunnen wij jou de loopbaanhulp bieden die jij nodig hebt. Of dit nu gaat om persoonlijk advies op maat, grondige sollicitatietrainingen, ondernemershulp of het uitbreiden van je netwerk. Investeer in jezelf, en je latere ik zal je eeuwig dankbaar zijn.

In 2020 zijn de verhoudingen op de arbeidsmarkt verschoven als nooit tevoren. De effecten van de coronacrisis treffen iedereen. Veel mensen staan dan ook op een belangrijk kruispunt in hun loopbaan. Bij het maken van deze gewichtige keuzes kunnen wij jou de helpende hand toereiken.

GRATIS kennismakingsgesprek

Interesse? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. (Dit kan online of op kantoor in Amsterdam.)

GRATIS kennismakingsgesprek