Gratis Online Masterclass

INTUÏTIE & NLP IN JOUW ONDERNEMING

Wil je weten wat NLP, holisme, intuïtie en spiritualiteit is? En ben je benieuwd naar hoe het jouw onderneming positief kan beïnvloeden? Dit is jouw kans!

Thema’s van deze online business masterclass:

  • Meer bewustwording in de keuzes die je maakt als ondernemer.
  • Communiceer met diepgang naar jouw klanten.
  • Meer effectiviteit met minder inspanning.
  • Geluk en synchroniciteit in jouw onderneming.

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

In april geef ik, Elia Augustijn een interessante masterclass, die jij lekker online kan volgen. Tijdens deze masterclass laat ik je kennismaken met NLP, het holisme, intuïtie en spiritualiteit in jouw onderneming.

We blijven met beide benen op de grond, je leert vooral vanuit flow en in afstemming met jezelf en jouw klanten effectief te communiceren.

INTUÏTIE & NLP IN JOUW ONDERNEMING

Vergis je niet! Dit is geen saaie business masterclass over NLP en het holisme. Integendeel, bereid je voor op een enorme inspiratie boost, zodat jij daarna de energie voelt om nieuwe stappen te zetten in jouw onderneming.

“De ontwikkeling die je doormaakt in jouw persoonlijke ontwikkeling is altijd een afspiegeling van de keuzes die je maakt in jouw onderneming. Dit is iets waar we geneigd zijn om geen aandacht aan te besteden en waar we kansen laten liggen. Wanneer jij een sterke, liefdevolle verbinding hebt met jezelf, ben jij ook bewust van wie je echt bent én van wat jij nodig hebt, zowel persoonlijk als in jouw onderneming.”
– Elia Augustijn

WIE IS JOUW TRAINER?

Mijn naam is Elia Augustijn. Ik begeleid jou als mentor, NLP business coach en trainer. Ben jij een pionier, dromer, doener of avonturier? Dan zijn wij een match! Ik bied je een ervaring om jezelf te ontwikkelen vanuit de diepere lagen en te transformeren naar de allerbeste versie van jezelf. Bereik met jouw onderneming waar je echt naar verlangd!