Skip to main content
Opleiding Retreat in Spanje

Hypnose Practitioner

Maak contact met je onderbewustzijn, herken blokkades en emoties, en stuur je gedachten naar positieve verandering.

Verbind je bovenbewustzijn met je onderbewustzijn

Jouw kans voor transformatie

Met de juiste begeleiding en training ben je in staat om resultaat te boeken voor korte én ook voor lange termijn.

Hypnose is de eenvoudigste en doeltreffende manier om je wilskracht en motivatie te versterken. Het is een bewustzijnstoestand, waarbij de onbewuste geest instructies krijgt.

Je kunt hypnose gebruiken voor zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Het is de opleiding die je meer geeft dan alleen een sleutel, je opent deuren waarvan je nooit wist dat ze bestonden.

DIT IS WAT IK ZOEK
Herken en doorbreek met…

Bewustzijn, ontwaking en zelfinzicht

Na afronding van deze opleiding heb je de kennis, tools, inzichten, ervaring en vaardigheden om anderen en jezelf in hypnose te brengen. Je leert hoe je je eigen gedachten en emoties kunt beïnvloeden en hoe je een trance kunt induceren.

Dit en meer leer en ontdek je tijdens deze opleiding:

 • Help jezelf met zelfhypnose
 • Krijg inzicht door diepere lagen te raken
 • Breng anderen succesvol in hypnose
 • Gebruik de taal van hypnose
 • Communiceren met het onderbewuste
 • Leer beter overtuigen en anderen positief beïnvloeden
 • Zet hypnose in voor gesprekken, presentaties en gedragsveranderingen
 • Ontdek hoe je hypnose kunt toepassen bij regressie en het innerlijke kind
Verbreed je (zelf)kennis

Ontwaak en wordt de beste versie van jezelf.

In deze Hypnose Practitioner opleiding leer je niet alleen een ander te hypnotiseren, maar ook jezelf. Leer communiceren met het onderbewuste. Krijg toegang tot je diepste herinneringen, emoties en gevoelens. En leer effectief te communiceren en overtuigen met hypnose taalpatronen.

Verbreek, overwin en versterk.
Met hypnose ga je verder en dieper in je bewustzijn. Je opent deuren naar een geheel nieuw vermogen. Door bewust te worden van diepe patronen en overtuigingen die je onbewust hebt overgenomen. Je maakt verbinding tussen je bewustzijn en onderbewustzijn. Je komt thuis bij jezelf, doordat je zelf weet hoe je vergoed je emotionele blokkades kunt doorbreken.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd Hypnose Practitioner. 

Alles verandert op de dag dat je in verbinding met je onderbewustzijn gaat leven.
Je reis naar meer…

Verbinding en diepgang

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterranee in Spanje. Je verblijft tijdens het Hypnose Practitioner opleiding retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden en activiteiten, zodat je je volledig kunt richten op jezelf en je leerproces.

“Er moesten dingen veranderen in mijn leven. Nou…dat is gebeurd bij Elia! Ik leef nu -zowel privé als zakelijk- in verbinding met mezelf én de ander. Vanuit vertrouwen en intuïtie mét grenzen en focus. Wat ben ik dankbaar dat ik mezelf Elia heb gegund. Elia is mijn Oprah!”

Monique TrijsburgTekstschrijver en ondernemer
Bespaar € 1500,-

Ontdek de kracht van Hypnose, Systemisch Werk en Familieopstellingen

Wil je jouw hypnose versterken met systemisch werk en familieopstellingen? Neem dan deel aan onze combinatietraining met een Innerwork Retreat in Spanje. Geniet van deze combinatie van krachtige methode en bespaar hiermee € 1500,-

Voor wie is deze opleiding?

Jij als mens
Hypnose is een krachtige techniek om je innerlijke blokkades op te heffen en je innerlijke kracht te vergroten. Door hypnose kun je jezelf en anderen helpen om meer te bereiken. Je leert hoe je hypnose kunt gebruiken om persoonlijke doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat je meer controle hebt over je leven.

Coach
Als je een coach bent, is het belangrijk om je klanten op verschillende manieren te kunnen begeleiden. Door deze opleiding te volgen, kun je je klanten helpen om hun doelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Door hypnose te leren, kun je je cliënten helpen om hun angsten en fobieën te overwinnen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun persoonlijkheid te versterken.

Hypnose Practitioner Opleiding

Nu voor € 2500,-

 • 1-op-1 begeleiding, ademsessies, meditaties, visualisaties en yoga t.w.v € 1500
 • Hypnose Practitioner Retreat in Spanje (incl. 6 overnachtingen, activiteiten en maaltijden) t.w.v € 3000
 • Syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 500
 • Vliegtickets, transfer en autohuur
 • Annulerings- en reisverzekering
 • Maaltijden buiten het verblijf

Maak vandaag nog jouw keuze...

Innerwork Retreat in Spanje

Wil je jouw hypnose versterken met systemisch werk en familieopstellingen? Neem dan deel aan onze combinatietraining met een Innerwork Retreat in Spanje. Geniet van deze combinatie van krachtige methode en bespaar hiermee € 1500,-

Deze opleiding retreat vind twee keer per jaar plaats.

Optie 1: 20 tot 25 juni 2023
Optie 2: 2 tot 8 oktober 2023

IK GA ERVOOR!

Start 15 april 2024 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Aankomstdag: maandag 15 april 2024
 • Vertrekdag: zondag 21 april 2024

Accreditaties

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor Hypnose.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. En alle opleidingen die wij aanbieden zijn vrijgesteld van BTW.

Meest gestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en retreats? Mail ons gerust al je vragen via team@augustijninstitute.com. Of gewoon DOEN. Het zal je leven verrijken, beloofd!

Wat houd deze opleiding in?

De Hypnose Practitioner opleiding geeft je alle kennis, tools, inzichten, ervaring en vaardigheden om anderen en jezelf in hypnose te brengen. Je leert hoe je je eigen gedachten en emoties kunt beïnvloeden en hoe je een trance kunt induceren.
Hypnose is een techniek om een ​​trance te creëren waardoor de persoon toegang krijgt tot het onderbewustzijn, waardoor emotionele en gedragsproblemen kunnen worden overwonnen.

Is dit een gecertificeerd opleiding?

Ja, na afloop van deze opleiding ontvang je een officieel certificaat, namelijk het Hypnose Practitioner certificaat.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor Hypnose. En we beschikken over een CRKBO-registratie. En, alle opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Waarom en wat kan ik verwachten van het Retreat in Spanje?

Deze opleiding retreat zorgt ervoor dat je beter leert omdat je in een rustige omgeving bent, waar je zonder afleiding en helemaal verzorgt je je volledig op de ontwikkeling kunt richten. Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Daarnaast is er veel tijd om samen te oefenen en te ontspannen.

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterranee in Spanje. Je verblijft in een gedeelde kamer met en-suite badkamer tijdens de retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden, activiteiten en syllabus met trainingsmateriaal.

Het enige wat je zelf moet regelen zijn je vliegtickets, eventuele transfer of autohuur en je annulerings- en reisverzekering. Daarnaast zijn alle activiteiten en maaltijden buiten het verblijf voor je eigen rekening.

Hoe kan ik me voor de opleiding inschrijven?

Je kunt je inschrijven door een intake gesprek met ons te plannen of vrijblijvend je plek te reserveren.

Kan ik een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Jazeker, je kunt hier een afspraak met ons plannen.

Zijn er examens?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de opleiding betalen in 1 keer of in termijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom: Deze opleiding is voor jou als je interesse hebt in holisme, hypnose en effectief communiceren. Ook als je je vakinhoudelijk wens te specialiseren over persoonlijke ontwikkeling of communicatie.

Heb je vragen over deze opleiding?