Skip to main content
De reis van je leven

Innerwork Retreat in Spanje

Ontdek de kracht van Hypnose, Systemisch Werk en Familieopstellingen.

Verwacht onvergetelijke herinneringen vol…

Liefde, healing en intense verbinding

Wat kun je verwachten van het Innerwork Retreat in Spanje? Verwachten dat je je diepgaand kunt ontspannen en een intensieve ervaring zult hebben. Je zult ook veel leren en nieuwe inzichten verkrijgen over jezelf én anderen. Daarnaast dagen we je uit om eigenaarschap te nemen over je eigen keuzes, overtuigingen en emoties. Door uit je hoofd te stappen en verbinding te maken met je lichaam en je innerlijke wereld waar de werkelijke diepe transformatie echt ontstaat.

Met andere woorden, je gaat meer voelen en meer inzichten krijgen in dynamieken, blokkades en (oude) patronen. 

JA, IK BEN ER BIJ!
Je reis naar meer…

Ruimte en diepgang

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterranee in Spanje. Je verblijft tijdens het Innerwork retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden en activiteiten, zodat je je volledig kunt richten op jezelf en je leerproces.

Ja, we hebben je gehoord, je verlangt naar meer…

Verdieping, verruiming en verbinding

In een transformerende retreat in Spanje, waar je alle antwoorden op diepliggende vragen zult vinden. Je zult het zelf ervaren met de beste combinatie van twee gecertificeerde opleidingen: Systemisch Werk & Familieopstellingen basisopleiding én de Hypnose Practitioner opleiding.

 • Met systemisch werk ga je alles zichtbaar maken en werken aan ongewenste blokkades, dynamieken en gedragspatronen. Daarnaast krijg je tijdens een opstelling (bijvoorbeeld een familieopstelling of organisatieopstelling) inzicht in hoe personen en gebeurtenissen binnen een systeem van invloed zijn op gedragspatronen en overtuigingen.
 • Met hypnose leer je hoe je anderen kunt hypnotiseren. Je leert ook hoe je je eigen gedachten en gevoelens kunt beïnvloeden.

Kortom: Na afloop van deze opleiding retreat ontvang je twee officiële certificaten, namelijk Hypnose Practitioner, Systemisch Werk en Familieopstellingen basisopleiding certificaat.

Je innerlijke ik verlangt naar antwoorden op verborgen vragen.
Waarom het Innerwork Retreat in Spanje?

The place to be

Een opleiding retreat kan ervoor zorgen dat je beter leert omdat je in een rustige omgeving bent, waar je zonder afleiding en helemaal verzorgt je je volledig op de ontwikkeling kunt richten. Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Daarnaast is er veel tijd om samen te oefenen en te ontspannen.

Bespaar € 4000,-

Wil je ook anderen helpen als coach?

Groei verder en begeleid anderen als holistisch coach. Volg de opleiding Holistisch Coach en je deelname aan de Innerwork Retreat is kosteloos. Hiermee bespaar je € 4000,-.

Voor wie is deze retreat?

Jij als mens
De Innerwork Retreat is geschikt voor jou als op zoek bent naar diepliggende antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven. Als je geïnteresseerd bent in hypnose, familieopstellingen en systemisch werk voor je privé en/of zakelijke leven. Je leert de werking ervan en hoe je het kunt toepassen in het dagelijkse leven. Daarnaast biedt het je inzicht, heling en verdiepen over je eigen systeem, familie en relaties.

Coach, trainer, therapeut of leidinggevende.
Als je op een professioneel niveau je impact wilt vergroten, is dit jouw opleiding retreat. Je ontdekt hoe je met hypnose, familieopstellingen en systemisch werk, jezelf en anderen effectiever kunt begeleiden om oplossingen te vinden. Het is helemaal geschikt voor jou als coach (of als je graag coach wilt worden) om op professionele manier je klanten naar een positief zelfbewustzijn te begeleiden.

Innerwork Retreat

Nu voor € 3500,-

Prijs vanaf 15 maart € 4000,-

 • Hypnose Practitioner opleiding t.w.v € 2500
 • Systemisch Werk en Familieopstellingen basisopleiding t.w.v € 2500
 • Retreat in Spanje (incl. 6 overnachtingen, activiteiten en maaltijden) t.w.v € 2000
 • Syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 250
 • Vliegtickets, transfer en autohuur
 • Annulerings- en reisverzekering
 • Maaltijden buiten het verblijf

Profiteer NU van € 500,- vroegboekkorting, schrijf je in vóór 15 maart 2023.

IK GA ERVOOR!

Maak vandaag nog jouw keuze...

Start 20 juni 2023 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Startdatum: dinsdag 20 juni 2023
 • Einddatum: zondag 25 juni 2023

Start 2 oktober 2023 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Startdatum: maandag 2 oktober 2023
 • Einddatum: zondag 8 oktober  2023

“Ik had al meerdere trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen.”

Miranda de GrootOndernemerscoach

Accreditaties

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor Hypnose.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. En alle opleidingen die wij aanbieden zijn vrijgesteld van BTW.

Meest gestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en retreats? Mail ons gerust al je vragen via team@augustijninstitute.com. Of gewoon DOEN. Het zal je leven verrijken, beloofd!

Wat houd deze retreat in?

Het is een retreat dat bestaat uit twee top opleidingen, namelijk de Hypnose Practitioner en de Systemisch Werk en Familieopstellingen.
 • Systemisch werk is therapeutisch werk waarbij de interactie tussen individuen en/of systemen, zoals families, groepen en organisaties, centraal staat. Er wordt gezocht naar een balans tussen de behoeften van de individuen en de behoeften van het systeem.
 • Familieopstellingen is een methode die diepe innerlijke patronen in een familie of organisatie blootlegt.
 • Hypnose is een techniek om een ​​trance te creëren waardoor de persoon toegang krijgt tot het onderbewustzijn, waardoor emotionele en gedragsproblemen kunnen worden overwonnen.

Is dit een gecertificeerd opleiding?

Ja, na afloop van deze opleiding ontvang je twee officiële certificaten, namelijk het Systemisch Werk & Familieopstellingen basisopleiding certificaat en het Hypnose Practitioner certificaat.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP. De ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor Hypnose. En we beschikken over een CRKBO-registratie. En, alle opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Waarom en wat kan ik verwachten van het Innerwork Retreat in Spanje?

Deze opleiding retreat zorgt ervoor dat je beter leert omdat je in een rustige omgeving bent, waar je zonder afleiding en helemaal verzorgt je je volledig op de ontwikkeling kunt richten. Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Daarnaast is er veel tijd om samen te oefenen en te ontspannen.

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterranee in Spanje. Je verblijft in een gedeelde kamer met en-suite badkamer tijdens het Innerwork retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden, activiteiten en syllabus met trainingsmateriaal.

Het enige wat je zelf moet regelen zijn je vliegtickets, eventuele transfer of autohuur en je annulerings- en reisverzekering. Daarnaast zijn alle activiteiten en maaltijden buiten het verblijf voor je eigen rekening.

Hoe kan ik me voor de opleiding inschrijven?

Je kunt je inschrijven door een intake gesprek met ons te plannen of vrijblijvend je plek te reserveren.

Kan ik een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Jazeker, je kunt hier een afspraak met ons plannen.

Zijn er examens?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de opleiding betalen in 1 keer of in termijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom: Deze retreat is voor jou als je interesse hebt in holisme, hypnose, systemisch werk, familieopstellingen en effectief communiceren. Ook als je je vakinhoudelijk wens te specialiseren over persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Heb je vragen over deze retreat?