Loopbaan

Klaar zijn voor de arbeidsmarkt van de toekomst? Bij Augustijn Institute zit je goed.

Loopbaanadvies

In 2020 zijn de verhoudingen op de arbeidsmarkt verschoven als nooit tevoren. Veel mensen staan dan ook op een belangrijk kruispunt in hun loopbaan. Bij het maken van deze gewichtige keuzes kan Augustijn Institute de helpende hand toereiken. Of dit nu gaat om het plannen van je carrière, het uitwerken van een nieuwe specialiteit of het benutten van je arbeidskansen, bij het Augustijn Institute krijg je advies op maat.

Sollicitatietraining

Hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuwe, mooie baan? Ook dan kan je bij het Augustijn Institute terecht. Bij het sollicitatieproces kom je voor lastige praktische vraagstukken te staan. Is jouw cv bijvoorbeeld up-to-date? Heb je wel een overtuigende sollicitatiebrief in huis? Ben je optimaal voorbereid voor dat o zo belangrijke kennismakingsgesprek? Bij al deze stappen kan het Augustijn Institute jou bijstaan met persoonlijke begeleiding, praktische adviezen en nuttige trainingen.

Hulp voor ondernemers

Het ondernemerschap. Aan de ene kant een droom voor velen, de droom van zelfstandigheid. Aan de andere kant een jungle met eigen wetten. Want hoe zorg jij ervoor dat jij wél slaagt als zelfstandige in deze woelige tijden? Het Augustijn Institute is er voor elke ondernemer, van starter tot specialist. Het opstellen van een strak ondernemersplan, het onderhouden van de juiste contacten of optimaal te werk gaan bij het winnen van nieuwe opdrachten. Op vele manieren kan het Augustijn Institute jou als ondernemer bijstaan. Wij zoeken naar de beste vorm om jou te steunen: dit kan in de vorm van adviesgesprekken, persoonlijke begeleiding of intensieve trainingssessies. Voor business coaching op maat kun je bij ons terecht.

Werken aan je netwerken

Het onderhouden en uitbreiden van je persoonlijke netwerk is cruciaal, anno nu. De juiste marketing is alles. Aan de hand van trainingen bij het Augustijn Institute zorgen wij ervoor dat jij de spil in een effectief en breed netwerk bent. Presenteer jezelf in een optimaal daglicht door te werken aan de cruciale soft-skills, bereik vaker en gerichter het juiste publiek met een waterdichte social media-strategie of kom erachter waar je jouw volgende stroom aan klanten binnen kan halen. Bij het Augustijn Institute kun je op verschillende manieren werken aan de immer belangrijke netwerk-skills!