Betreed de betoverende wereld van

Onze holistische masterclasses

Betreed de betoverende wereld van

Onze holistische masterclasses

Verrijk jezelf op alle niveaus met nieuwe inzichten, een nieuwe jij.

Waar je wordt voorzien van tools, verbinding en gerichte begeleiding om volledig tot overgave te komen aan het proces, jouw journey.

Heb je behoefte aan advies?

Plan dan nu een vrijblijvend online kennismakingsgesprek en ontdek welke training, opleiding en/of traject het best bij je past.

Masterclass

De 6 beloftes aan je Heilige Wortels

Stap in de wereld van Inner Child Healing en Systemisch Werk.

Ontdek de 6 beloftes die je jezelf en je ouders hebt gedaan en hoe dit invloed heeft op je onderneming, carrière, relaties en leven. Deze masterclass is een reis naar de diepten van je wezen, waar oude beloftes aan je ouders ontwaken en de draden van ons bestaan onthullen. Als oervrouw hoor je je innerlijke ziel en voel je het verlangen om te breken met de herhalende patronen die je levenspad beheersen.

De tijd is aangebroken om de onzichtbare hand die je koers bepaalt, te begrijpen en te ontrafelen. Luister naar de fluisteringen van je jeugd, de beloftes die je ooit deed, en bevrijd ze uit hun sluimerende staat. Ze zijn als sleutels tot deuren die voor je openen, en ze dragen de kracht om de ketenen van herhaling te doorbreken.

In de schaduw van het onbewuste ligt de sleutel tot bevrijding. Met vastberadenheid duik je dieper dan ooit tevoren, om te ontdekken hoe de geschreven en ongeschreven overeenkomsten van het verleden je heden en toekomst hebben gevormd. Sta op als de oervrouw die je bent, omringd door de kracht van zelfontdekking en de belofte van een nieuw begin.

Ik hoor, zie en voel je, prachtige oervrouw. Je verdient het om los te laten!

Je gaat binnen een dag, in de adembenemende omgeving van Bergen (Noord-Holland), jezelf bevrijden van onbewuste beloftes en besluiten. Onze live masterclass is een unieke kans om jezelf op een dieper niveau te verkennen en diepgeworteld processen van je blokkades uit het verleden te doorbreken.

 • Krijg diepgaand inzicht
  Leer hoe je onbewuste beloftes een krachtig fundament leggen voor je gedrag, overtuigingen en relaties. Ontdek hoe deze wortels zich door de jaren heen hebben ontwikkeld en je huidige situatie hebben beïnvloed.
 • Leer over de 6 archetypes en beloftes
  Doorgrond diepgewortelde patronen met 6 archetypes en beloftes, die nog steeds invloed hebben op je leven, werk en relaties.
 • Ontdek je patronen
  Identificeer hardnekkige patronen in je leven die terug te leiden zijn naar je kindertijd. Begrijp waarom sommige situaties zich steeds herhalen en hoe je deze cyclus kunt doorbreken.
 • Bevrijd jezelf
  Leer praktische en effectieve methoden om jezelf te bevrijden van de beperkende invloed van deze onbewuste beloftes. Ontdek hoe je je eigen pad kunt creëren, los van oude conditioneringen.
 • Transformeer je relaties
  Begrijp hoe deze beloftes van invloed zijn op je interacties met anderen. Leer gezonde en harmonieuze verbindingen tot stand te brengen, gebaseerd op bewuste keuzes.
 • Creëer een nieuwe toekomst
  Met de inzichten en tools die je tijdens deze masterclass opdoet, sta je klaar om de regie over je eigen leven terug te nemen. Creëer een toekomst vol empowerment, authenticiteit en vreugde.

“In de stilte van haar oerkracht vond de oervrouw de melodie van haar eigen ziel, en in dat lied ontvouwde zich de eeuwige dans van haar kracht en kwetsbaarheid. We verwelkomen je te midden van de serene pracht van Bergen, Noord-Holland, voor een meesterlijke reis van transformatie tijdens onze diepgaande masterclass. Je gaat jouw innerlijke wereld verlichten. Terwijl ervaren gidsen je begeleiden op je pad van transformatie. Laat de oerkracht in je ontwaken en laat jezelf betoveren door de harmonie van je eigen ziel.”

erken, herschik en bevrijd

Aan het eind van deze krachtige masterclass…

erken, herschik en bevrijd

Aan het eind van deze krachtige masterclass…

Voel je je bevrijd van alle onbewuste beloftes, op je belemmeringen, angsten en overtuigingen. Zodat je weer kan opbouwen op een positieve mindset. Dit heeft niet alleen invloed op jou maar ook op jouw omgeving. Je laat je verleden niet langer je toekomst bepalen. Je bouw een fundament van bewuste keuzes. En je ontketen je volledige potentieel door innerlijke transformatie.

Praktische informatie

Inclusief tijdens de masterclass:

 • Koffie, thee en een tussendoortje
 • Diepgaande en transformerende masterclass
 • Tools voor het doorbreken onbewuste keuzes
 • Begeleiding op je transformatiepad

Deze masterclass start 2x per jaar, de eerstvolgende startdata zijn: 16 september 2023 of 7 oktober 2023.

16 september 2023 (VOL)
150

Datum: 16 september 2023
Tijdstip: 13:00 – 17:00
Locatie: Bergen, Noord-Holland

7 oktober 2023
150

Datum: 7 oktober 2023
Tijdstip: 13:00 – 17:00
Locatie: Bergen, Noord-Holland

Disclaimer: Geef jezelf en anderen dit cadeau - het kan resulteren in een overvloed aan zelfinzicht, een plotselinge toename van innerlijke kracht en het riskante gevolg van onbeheersbaar zelfvertrouwen. Bijwerkingen kunnen onder meer een glimlach van oor tot oor, onverwachte danspasjes en een algemeen gevoel van "Ik kan de wereld aan!" omvatten. Raadpleeg een vriend of familielid als je je betrapt op een overdosis positieve vibes.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.