Skip to main content
Opleiding Retreat in Spanje en Business Programma

NLP Business Practitioner

Verbind jezelf met anderen, versterk je netwerk en groei als ondernemer.

Zet je volgende stap samen met ons

Gun jezelf wat je ook anderen gunt.

NLP is een bewezen en krachtige methodiek voor de juiste mindset naar succes. Het geeft je inzichten in hoe we met z’n allen waarnemen, denken, voelen en handelen. Je wordt bewust van alle onbewuste processen. Waarmee je communicatie en samenwerking met anderen (nog) succesvoller kunt maken.

Alleen door je grenzen te verleggen kun je je eigen horizon verbreden. Ervaar het met ons!

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je je:

 • Doelen kunt bereiken.
 • Innerlijke belemmeringen kunt overwinnen.
 • Communicatievaardigheden kunt verbeteren.
 • Beter om kunt gaan met stress en problemen.
 • Mindset kunt veranderen om je te helpen meer vertrouwen te hebben in jezelf.
 • Een heldere visie voor jezelf kunt creëren.
DIT IS WAT IK ZOEK
Je reis naar meer…

Voldoening, rust, businessgroei en zelfinzicht

Na afronding van deze NLP Business Practitioner opleiding kun je beter en doelgericht (online) communiceren. Weet je hoe je je eigen gedachten beter kunt controleren en omgaan met stress. Door alle inzichten, tools en technieken ben je in staat om effectiever te werken en meer succes te behalen in je carrière.
Dit is waar het ECHT om gaat…

Jezelf én je business op een hoger niveau tillen.

Verwacht geen standaard NLP training tijdens deze NLP Business Practitioner opleiding retreat in Spanje.

Je krijgt alle tools en technieken om je persoonlijke doelen te vervullen, je blokkades te overwinnen en een succesvolle onderneming op te zetten en te leiden. Je profiteert van persoonlijke begeleiding en feedback op je gedrag, communicatie en zakelijke strategieën om meer inzicht in jezelf te krijgen en meer motivatie voor persoonlijke en professionele groei te krijgen. Hierdoor verkrijg je meer zelfvertrouwen, bewustzijn, zelfbewustzijn, focus en innerlijke kracht.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner.

Cursisten ervaren deze opleiding als een life changing experience.
Waarom een retreat in Spanje?

Hyperfocus voor jou en voor je onderneming.

Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je geen afleiding, meer focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Je gaat zonder afleiding werken aan je persoonlijke ontwikkeling en onderneming.

Een onvergetelijke beleving samen met ons in Spanje. Alles draait om aandacht. Waar jij aandacht geeft, groeit. Dus jij ook! Creëer samen met gelijkgestemden onvergetelijke herinneringen vanuit innerlijke kracht, passie, liefde, verbinding en creativiteit.

Meer inzicht en verdieping in je bedrijf

Business Strategies Bootcamp in Spanje

We bieden een combinatie van een NLP Practitioner training, High end Business Mastermind en ondernemerschap masterclass sessies, waarin je concrete tools en technieken leert die je kunt toepassen op je bedrijf. Met behulp van lessen en tools van onze experts over ondernemerschap word je begeleid bij het verder opbouwen van je bedrijf, groei hiervan en de optimalisering ervan.

Ons programma is uniek omdat het een gebalanceerde mix biedt van praktische handvatten, kennis en inspiratie voor onder andere:
 • het opzetten van een businessstrategie 
 • een marketingstrategie
 • een online zichtbaarheid
 • het managen van financiën
 • klantenbinding
 • (personal) branding
Kort samengevat:
 • Laat je onderneming voor je werken met de juiste strategie en functionaliteit.
 • Werk aan je branding en marketing strategie om een klantenmagneet te zijn en te blijven.
 • Focus voor verfijning en implementatie.

Voor wie is deze opleiding?

Jij als mens
Als je gelukkiger wilt zijn en beter wilt communiceren met meer zelfvertrouwen, is dit dé opleiding die je bij ons moet volgen. Je zult je verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfreflectie. Het is een mooie kans om jezelf beter te leren kennen, maar ook je relatie met anderen te versterken. Want iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden. Ontdek eenvoudige manieren om jouw droomleven te realiseren!

Professional, coach of expert
Ben je ondernemer, coach, leidinggevende, trainer, adviseur of therapeut? Heb je behoefte om verder te groeien en te ontwikkelen? En wil je direct kunnen toepassen wat je bij ons leert? Dan ben je zeker van harte welkom en begeleiden we je graag naar het opzetten van een succesvolle onderneming. Kom en leer met andere ogen naar jezelf en je onderneming te kijken. Ontdek simpele stappen om jouw droomleven en onderneming te verwezenlijken!

NLP Business Practitioner Opleiding

Nu voor € 3500,-

 • 1-op-1 begeleiding t.w.v € 2000
 • NLP Practitioner opleiding t.w.v € 2950
 • Retreat in Spanje (incl. 6 overnachtingen, activiteiten en maaltijden) t.w.v € 2000
 • 3-daagse business training in Spanje (sales, strategie, branding en marketing) t.w.v € 3000
 • Online leeromgeving en syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 1000
 • Online training voor ondernemers: Een Succesvolle Onderneming t.w.v € 1500
 • Vliegtickets, transfer en autohuur
 • Annulerings- en reisverzekering
 • Maaltijden buiten het verblijf

Maak vandaag nog jouw keuze...

Start 11 oktober 2023 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 12 dagen
 • Startdatum: woensdag 11 oktober 2023
 • Einddatum: zondag 22 oktober 2023

“Ik had al meerdere trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen.”

Miranda de GrootOndernemerscoach

Accreditaties

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. En alle opleidingen die wij aanbieden zijn vrijgesteld van BTW.

Meest gestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en retreats? Mail ons gerust al je vragen via team@augustijninstitute.com. Of gewoon DOEN. Het zal je leven verrijken, beloofd!

Wat houd deze opleiding in?

De NLP Business Practitioner opleiding is een intensieve NLP business retreat die je leert hoe je neuro-linguïstisch programmeren (NLP) kunt gebruiken om je communicatievaardigheden te verbeteren, je prestaties te verhogen en je doelen te bereiken.

De training is ontworpen om je een solide basis te geven in NLP, waardoor je in staat bent om je eigen vaardigheden te verbeteren en ervoor te zorgen dat je effectief kunt communiceren met de mensen om je heen. Tijdens de training leer je alle technieken, modellen en technologieën. Je leert ook hoe je NLP kunt gebruiken om je leven en carrière te verbeteren, zodat je meer betekenisvolle veranderingen kunt aanbrengen in je leven.

Is dit een gecertificeerd opleiding?

Ja, na afloop van deze opleiding ontvang je de NLP Practitioner certificaat.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP. En we beschikken over een CRKBO-registratie. En, alle opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Waarom en wat kan ik verwachten van het Retreat in Spanje?

Deze opleiding retreat zorgt ervoor dat je beter leert omdat je in een rustige omgeving bent, waar je zonder afleiding en helemaal verzorgt je je volledig op de ontwikkeling kunt richten. Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Daarnaast is er veel tijd om samen te oefenen en te ontspannen.

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterrane in Spanje. Je verblijft in een gedeelde kamer met en-suite badkamer tijdens het retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden, activiteiten en syllabus met trainingsmateriaal.

Het enige wat je zelf moet regelen zijn je vliegtickets, eventuele transfer of autohuur en je annulerings- en reisverzekering. Daarnaast zijn alle activiteiten en maaltijden buiten het verblijf voor je eigen rekening.

Hoe kan ik me voor de opleiding inschrijven?

Je kunt je inschrijven door een intake gesprek met ons te plannen of vrijblijvend je plek te reserveren.

Kan ik een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Jazeker, je kunt hier een afspraak met ons plannen.

Zijn er examens?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de opleiding betalen in 1 keer of in termijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom: Deze opleiding is voor jou als je interesse hebt in NLP, persoonlijk ontwikkeling, ondernemerschap en effectief communiceren. Ook als je je vakinhoudelijk wens te specialiseren over persoonlijke ontwikkeling, communicatie of coaching.

Heb je vragen over deze opleiding?