Skip to main content
Nu inclusief Retreat in Spanje!

NLP Coach Opleiding

Wordt gelukkiger en help anderen om het geluk in zichzelf te vinden.

Leer en help anderen effectief communiceren.

NLP coaching

Je droom is anderen begeleiden naar een gelukkiger leven. We geloven erin dat je in je kracht moet staan om anderen te kunnen begeleiden als NLP coach. Het gaat om verbinding maken tussen intuïtie, lichaam, hart en geest. En dit te kunnen combineren met het coaching. Ben je met ons eens?

Omdat je een NLP Coach Opleiding volgt, ontvang je óók coaching tools en feedback die je helpen om inzicht te krijgen als coach. En deze kun je gelijk in de praktijk implementeren. Zo leer je omgaan met het ontwikkelproces van je (oefen)cliënt en kun je hierdoor per fase de gewenste begeleiding geven.

DIT IS WAT IK ZOEKVRAAG HIER DE BROCHURE AAN
Je reis naar meer…

Bewustzijn, ontwikkeling en geluk

Na dit traject heb je coaching tools, inzichten, vaardigheden en ervaring. Zo leer je in verschillende lessen aan de slag te gaan als NLP coach.

Met NLP werk je aan jezelf. Krijg meer zelfvertrouwen, leer overtuigender spreken en maak je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening uit je werk, meer creativiteit of meer zelfinzicht, met deze NLP Coach opleiding werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.

Verdieping, verruiming en verbinding

Innerwork Retreat in Spanje

Tijdens het Innerwork Retreat worden twee opleidingen samengesmolten, namelijk Systemisch Werk en de Hypnose Practitioner opleiding.

Je gaat samen met je medecursisten verder en dieper werken. Zodat je meer creativiteit, energie, focus en intense verbinding met jezelf en anderen gaat ervaren.

We dagen je uit om eigenaarschap te nemen over je eigen keuzes en emoties. Uit je hoofd te stappen en verbinding te maken met je lichaam en je innerlijke wereld waar de werkelijke diepe transformatie echt ontstaat. Je leert meer voelen en je krijgt inzichten in dynamieken, blokkades en (oude) patronen.

MEER OVER DE INNERWORK RETREAT
Je bent hier gekomen omdat je…

Samen met anderen in je kracht wilt staan.

Wat je zult gaan doen, is het volgende: NLP als methodiek gebruiken om een ander te helpen (meer) geluk te vinden in het leven.

NLP is een bewezen en krachtige methodiek voor de juiste mindset naar succes. Het geeft je inzichten in hoe we met z’n allen waarnemen, denken, voelen en handelen. Je wordt bewust van alle onbewuste processen, om je communicatie en samenwerking met anderen (nog) succesvoller te maken.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach en Hypnose Practitioner.

Het wordt af en toe hard werken, maar we beloven je een prachtig avontuur!
Balans ervaar je ook thuis met ons

Blended learning programma

Het uitgangspunt van een blended learning programma is dat je deze opleiding makkelijk kunt combineren met een drukke agenda. Je volgt deze opleiding live online en óók op locatie in Amsterdam. We bieden je extra steun vanuit het ondersteuningsteam van het Augustijn Institute, je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast ontvang je 1-op-1 begeleiding.

“Deze opleiding heeft ontzettend veel over mezelf geleerd en dat blinde vlekken blootgelegd. Ik ben zeker een aantal diepere lagen ingedoken en heb de wortel gevonden waar blokkades zaten. Maar na de duik, heb je zoveel mooie dingen ontdekt, die je niet wilt missen!”

Sabine MusCoach en Salonexpert
Patronen herkennen en erkennen met

Systemisch werk

Wat is systemisch werk?
Met systemisch werk word je je bewust van patronen, je krijgt inzichten en leert werken met dynamieken van het systeem. Om iemand te kunnen begeleiden werk je o.a. met een opstelling. Je ontdekt waar je staat en welke plek je moet innemen om het systeem te kunnen helen. Met systemisch werk krijg je antwoorden op vragen en blokkades.

Tijdens deze opleiding ga je ook zelf aan de slag. Je leert vertrouwen op je gevoel en dit te gebruiken als kompas. Je brengt balans tussen geven en nemen, zodat je vol zelfvertrouwen op je plek kunt staan in een systeem. Ook herken en erken je personen die je op een positieve manier in het leven dienen.

Je zet personen en gebeurtenissen binnen een systeem met elkaar verbonden. Dit en meer leer je om als systemisch coach te kunnen werken. Je krijgt de tools en materiaal om iemand te begeleiden in het opstellen van een systeem.

Voor wie is deze opleiding?

Professional
Ben je een leidinggevende, trainer, adviseur, manager of ondernemer? En heb je de behoefte om (nog) effectiever te werken? Je wilt je verder ontwikkelen als NLP coach en je wilt leren hoe je een ander effectiever kunt begeleiden, met resultaat. Dan is dit je kans! Je werkt tijdens deze opleiding aan je rol als coach en hoe je je verder kunt ontwikkelen in een meer coachende manier van werken.

Coach
Als je op een professioneel niveau wilt leren coachen en je impact wilt vergroten bij de ander, is dit de opleiding die je helpt je doel te behalen. Je leert door middel van NLP coachen en op een effectieve manier begeleiden. Ook als je als mens gelukkiger wilt zijn, helpt deze opleiding je met NLP om je verder te ontwikkelen in persoonlijk leiderschap, zelfmanagement en effectieve interactie met anderen.

Kortom: Je hebt interesse in NLP, hypnose, systemisch werk, zelfreflectie en beter communiceren. Of vakinhoudelijk wens te specialiseren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie, NLP of coaching.

De NLP Coach Opleiding
is t.w.v. € 15.750,-

€ 5.500,-

BTW vrijgesteld

 • Intakegesprek
 • 1-op-1 begeleiding
 • Praktijkdagen in Amsterdam
 • Live online lessen
 • NLP Practitioner training
 • NLP Master Practitioner training
 • Hypnose Practitioner training
 • NLP Coach training
 • Systemisch werk training
 • Opleiding Retreat in Spanje
 • Syllabus met trainingsmateriaal
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Examinering
 • 5 Certificaten

Meld je aan en profiteer van € 1.000,- korting van ons 10-jarige jubileum. Vanaf 8 oktober 2022 is de prijs van deze opleiding € 6.500,-.

SCHRIJF JE IN VIA EEN INTAKE GESPREK
Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. Alle opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

 • Lengte: 9 maanden
 • Startdatum: zaterdag 8 oktober 2022
 • Einddatum: zaterdag 17 juni 2023
 • Opleidingsdagen en tijden:
 • In Amsterdam: zaterdag (10:00 – 17:00)
 • Live Online: woensdag (19:00 – 21:00)
 • Opleiding Retreat in Spanje: 20 t/m 25 juni 2023

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy) en ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.

“Ik had al meerdere NLP trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen. Wat ik fijn vind, is dat ze altijd de koppeling maakt naar je business.”

Miranda de GrootOndernemerscoach