NLP Coach Opleiding

Wordt gelukkiger en help anderen als NLP Coach om gelukkiger te worden.

Leer en help anderen effectief communiceren.

NLP coaching

Je droom is anderen begeleiden naar een gelukkiger leven. We geloven erin dat je in je kracht moet staan om anderen te kunnen begeleiden als NLP coach. Het gaat om verbinding maken tussen intuïtie, lichaam, hart en geest. En dit te kunnen combineren met het coaching. Ben je met ons eens?

Omdat je een NLP Coach Opleiding volgt, ontvang je óók coaching tools en feedback die je helpen om inzicht te krijgen als coach. En deze kun je gelijk in de praktijk implementeren. Zo leer je omgaan met het ontwikkelproces van je (oefen)cliënt en kun je hierdoor per fase de gewenste begeleiding geven.

DIT IS WAT IK ZOEKVRAAG HIER DE BROCHURE AAN
Je reis naar meer…

Bewustzijn, ontwikkeling en geluk

Na dit traject heb je coaching tools, inzichten, vaardigheden en ervaring. Zo leer je in verschillende lessen aan de slag te gaan als NLP coach.

Met NLP werk je aan jezelf. Krijg meer zelfvertrouwen, leer overtuigender spreken en maak je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening uit je werk, meer creativiteit of meer zelfinzicht, met deze NLP Coach opleiding werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.

Je bent hier gekomen omdat je…

Geluk wilt verspreiden als NLP coach

Wat je zult gaan doen, is het volgende: NLP als methodiek gebruiken om een ander te helpen (meer) geluk te vinden in het leven.

NLP is een bewezen en krachtige methodiek voor de juiste mindset naar succes. Het geeft je inzichten in hoe we met z’n allen waarnemen, denken, voelen en handelen. Je wordt bewust van alle onbewuste processen, om je communicatie en samenwerking met anderen (nog) succesvoller te maken.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Coach en Hypnose Practitioner.

Het wordt af en toe hard werken, maar we beloven je een prachtig avontuur!
Balans ervaar je ook thuis met ons

Blended learning programma

Het uitgangspunt van blended learning is dat deze opleiding makkelijk te combineren is met een (drukke) agenda. Je volgt deze opleiding live online en op locatie in Amsterdam. Óók bieden we je extra steun vanuit het ondersteuningsteam van het Augustijn Institute en krijg je toegang tot de online leeromgeving, The Academy. Daarnaast ontvang je professionele coaching en begeleiding.

“Deze opleiding heeft ontzettend veel over mezelf geleerd en dat blinde vlekken blootgelegd. Ik ben zeker een aantal diepere lagen ingedoken en heb de wortel gevonden waar blokkades zaten. Maar na de duik, heb je zoveel mooie dingen ontdekt, die je niet wilt missen!”

Sabine MusCoach en Salonexpert

Voor wie is deze opleiding?

Professional
Ben je een leidinggevende, trainer, adviseur, manager of ondernemer? En heb je de behoefte om (nog) effectiever te werken? Je wilt je verder ontwikkelen als NLP coach en je wilt leren hoe je een ander effectiever kunt begeleiden, met resultaat. Dan is dit je kans! Je werkt tijdens deze opleiding aan je rol als coach en hoe je je verder kunt ontwikkelen in een meer coachende manier van werken.

Coach
Als je op een professioneel niveau wilt leren coachen en je impact wilt vergroten bij de ander, is dit de opleiding die je helpt je doel te behalen. Je leert door middel van NLP coachen en op een effectieve manier begeleiden. Ook als je als mens gelukkiger wilt zijn, helpt deze opleiding je met NLP om je verder te ontwikkelen in persoonlijk leiderschap, zelfmanagement en effectieve interactie met anderen.

Kortom: Je hebt interesse in NLP, hypnose, systemisch werk, zelfreflectie en beter communiceren. Als coach wil je vakinhoudelijk (verder) specialiseren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het NLP coaching om met anderen een impact te maken.

NLP Coach Opleiding

€ 6.000,-

BTW vrijgesteld

 • Intakegesprek
 • Praktijkdagen in Amsterdam
 • Live online lessen
 • NLP Practitioner training
 • NLP Master Practitioner training
 • Hypnose Practitioner training
 • NLP Coach training
 • Retreat in Spanje
 • Syllabus met trainingsmateriaal
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Examinering
 • Certificering
IK DOE MEE!

Praktische informatie

 • Lengte: 9 maanden
 • Startdatum: zaterdag 8 oktober 2022
 • Einddatum: zaterdag 17 juni 2023
 • Opleidingsdagen en tijden:
 • In Amsterdam: 11x op zaterdag (10:00 – 17:00)
 • Live Online: 18x op woensdag (19:00 – 21:00)
 • Opleiding Retreat in Spanje: 14 tot 18 juni 2023

“Ik had al meerdere NLP trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen. Wat ik fijn vind, is dat ze altijd de koppeling maakt naar je business.”

Miranda de GrootOndernemerscoach

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie, daarom is het bedrag van alle opleidingen vrijgesteld van BTW.