NLP Practitioner & Holistisch Coach

Een 2-in-1 Opleiding tot NLP Practitioner en Holistisch Coach

Dit is jouw holistische reis naar een succesvolle mindset, verbindende communicatie en persoonlijke groei.

Je levensdoel ontdekken is één ding, maar het realiseren ervan is een heel ander verhaal. Jouw impact op deze wereld kan niet langer wachten. Ons doel is ervoor te zorgen dat je niet alleen droomt, maar ook actie onderneemt en deze dromen verwezenlijkt!

Ontketen jouw potentieel en transformeer levens door het volgen van onze NLP Practitioner & Holistisch Coach opleiding – waar inzicht, groei en transformatie samenkomen!

Leef en doe jij al wat echt telt?

Nu is het ultieme moment aangebroken. Ben je klaar voor een onvergetelijke reis? Grijp deze kans en maak een doorbraak met onze krachtige NLP Practitioner en Holistisch Coach 2-in-1 combinatieopleiding.

 • 2 Gecertificeerde en geaccrediteerde hoogwaardige opleidingen
 • Technieken, rituelen, meditaties, visualisaties en krachtige oefeningen
 • Persoonlijke begeleiding, online intervisies en Q&A sessies
 • Inspirerende trainingsdagen in Bergen (Noord-Holland)
 • Exclusieve BONUS: Holistic One Day Retreat in Bergen (Noord-Holland)

Ga je met ons mee?

Zeg volmondig “JA” tegen jezelf en het leven.

Herken je jezelf hierin?

Ben je ondernemer, coach, therapeut, spiritueel healer, leider, trainer, manager, consultant of visionair? Droom je van het opbouwen van een bloeiende coachpraktijk of onderneming en wil je dit doen met veerkracht en meer zelfvertrouwen? En heb je ook een diep verlangen naar een diepere verbinding met jezelf en anderen?

 • Je zoekt naar balans tussen spirituele groei, een praktische aanpak en meer harmonie tussen body, mind & soul, waarbij je meer wilt voelen dan alleen maar denken.
 • In al jouw rollen ervaar je veel druk om te presteren, terwijl je tegelijkertijd ruimte wilt creëren voor persoonlijke ontwikkeling. Jij bent gedreven, maar je verlangt naar meer voldoening, overvloed en flow.
 • Diep vanbinnen weet je dat je een sterke intuïtie bezit, maar je negeert deze vaak. Je droomt als visionair van een duidelijke weg voorbij de complexiteit van het dagelijkse leven. Ook koester je de wens om je intuïtie zonder terughoudendheid en angst volledig schaamteloos te omarmen, te vertrouwen en te volgen.

Welkom thuis!

Je bent hier op de juiste plek, het NLP Practitioner & Holistisch Coach opleiding is voor vrouwen zoals jij.

Dit is een roeping, jouw soul missie, jouw verlangen.

Deze opleiding is geen doorsnee opleiding – het is ontstaan vanuit een diepgevoelde roeping. Het doel is om jou te stimuleren om meer te bereiken in alle facetten van overvloed die het leven te bieden heeft. Of het nu gaat om financiële welvaart, liefde, zakelijk succes of relaties.

We nemen je mee op een reis naar je innerlijke kern: je fysieke, emotionele, mentale en spirituele zelf. Het gaat verder dan de oppervlakkige lagen. Hier leer je niet alleen de geheimen van doeltreffende communicatie zoals NLP, maar je ontdekt ook hoe je spirituele inzichten kunt integreren in je dagelijkse leven als holistische coach.

Dé 2-in-1 opleiding voor NLP en holistische groei

Ik ben Elia Augustijn, jouw toegewijde mentor, coach en gids op het pad van persoonlijke transformatie. In de afgelopen jaren heb ik met trots duizenden individuen begeleid en gevormd.

Nu is het jouw moment om te schitteren. De opwindende reis van holistische groei en NLP begint hier, samen met jou!

Deze bijzondere opleiding bundelt de kracht van NLP Practitioner en Holistisch Coach en is volledig afgestemd op jouw diepgaande groei en intensieve focus.

Samen gaan we jouw meest gedurfde dromen verwezenlijken, vanuit een holistisch perspectief, in alle facetten van het leven. Want geloof me, alles is mogelijk als je de moed hebt!

Ik heb er ontzettend veel zin in, jij ook?

Elia

Wat ga je doen en ervaren?

Deze opleiding introduceert een reeks coachingstools en NLP-technieken. Je begint aan een innerlijke reis, een overgang van denken naar voelen, waarbij je niet alleen vaardigheden ontwikkelt, maar ook een dieper begrip krijgt van je eigen emoties. Dit stelt je in staat effectiever te communiceren en versterkt je empathie.

Opleiding 1: Holistisch Coachen

Holistisch Coach Opleiding
Hierin leer je het holistische perspectief waarbij je de mens als geheel beschouwt, rekening houdend met fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelt coachings- en communicatievaardigheden om bijvoorbeeld effectieve gesprekken te voeren, doelen te stellen en cliënten te ondersteunen.

Opleiding 2: NLP Practitioner

NLP Practitioner Opleiding
Met behulp van NLP maak je een innerlijke reis. Je ontwikkelt meer vertrouwen in jezelf, een dieper bewustzijn, effectieve communicatie, scherpere zelfkennis en innerlijke kracht. Dit opent de deur naar overtuigender spreken en een beter gefocuste mindset. Je leert verschillende NLP-technieken die je zowel op jezelf als op anderen kunt toepassen. Dit leidt tot een verhoogd niveau van meer zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfinzicht. Je zult je eigen formule ontdekken voor een gebalanceerd, plezierig en overvloedig leven.

Exclusieve Bonus: Holistic One Day Retreat

Één van de hoogtepunten van deze opleiding is de Holistic One Day Retreat in Bergen (Noord-Holland). Een exclusieve retreat speciaal voor alle deelnemers van onze holistisch coach opleidingen. Een dag vol extra inspiraties, plezier, verbinding en vooral diepgaande activiteiten en workshops.

Wie ben je na het volgen van de NLP Practitioner & Holistisch Coach opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ben je een vrouw die:

 • Met vertrouwen haar visie deelt.
 • Beter begrip heeft van hoe ze met emoties omgaat.
 • Inzichten implementeert in holistisch coaching.
 • Meer zingeving en zelfvertrouwen ervaart.
 • Aantrekt waar ze naar verlangt.
 • Resultaten boekt vanuit een hogere frequentie.
 • Stress beheerst met meer emotionele veerkracht.
 • Verbeterde communicatievaardigheden heeft.
 • Problemen oplost en betere besluitvorming toepast.
 • Zelfreflectie en meer zelfbewustzijn heeft.

Deze coachopleiding is gebaseerd op holistisch begrip en NLP, waarbij je als Holistisch Coach de kans krijgt je te verdiepen in de wereld van NLP en holistisch leiderschap.

De waarde van het NLP Practitioner & Holistisch Coach Opleiding

 • Opleiding Holistisch Coach t.w.v € 3333
 • Opleiding NLP Practitioner t.w.v € 3333
 • BONUS Holistic One Day Retreat t.w.v € 335

De totale waarde van deze 2-in-1 NLP Practitioner & Holistisch Coach opleiding is € 6666. Vroegboekprijs bij inschrijving vóór 1 februari 2024 is € 4444

Accreditaties

Wij beschikken van een CRKBO-registratie hierdoor zijn al onze opleidingen vrijgesteld van BTW. Ook zijn we een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming) en de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.

Waar we je verwelkomen

Onze locatie

Het betoverende Bergen, gelegen in het hart van Noord-Holland. Onze locatie biedt een serene omgeving doordrenkt met natuurlijk licht, perfect voor het aangaan van diepgaande groei, waardevolle verbindingen en geluksmomenten.

De ruime en lichte ruimte is doelbewust ontworpen om een positieve sfeer te creëren waarin persoonlijke ontwikkeling en samenzijn tot bloei komen.

Met een extra voordeel van gratis parkeergelegenheid, kun je moeiteloos aankomen en je focussen op de ervaring die voor je ligt. En als kers op de taart, ligt de locatie op slechts een korte, ontspannen 5 minuten van het bruisende dorpscentrum.

Startdatum

9 maart 2024
4444

Vroegboekprijs bij inschrijving vóór 1 februari 2024

 • Holistisch Coach Opleiding
 • NLP Practitioner Opleiding
 • Holistic One Day Retreat

Praktische informatie

Vroegboekprijs vóór 1 februari 2024

Bij inschrijving vóór 1 februari is jouw investering € 4444 en vóór 1 maart € 5555

De totale waarde van deze 2-in-1 opleiding is € 6666.

*Betalen in termijnen is mogelijk.

Agenda fysieke bijeenkomsten

Alle fysieke bijeenkomsten in 2024 zijn op zaterdag en zondag van 9.30 tot 17.00.

 • 9 en 10 maart
 • 20 en 21 april
 • 25 en 26 mei
 • 15 juni (One Day Retreat)
 • 29 en 30 juni
 • 31 augustus en 1 september
 • 14 en 15 september
 • 28 en 29 september
 • 12 en 13 oktober

Agenda online bijeenkomsten

Alle online bijeenkomsten in 2024 vinden 1 keer per maand plaats op een dinsdagavond, van 19.00 tot 21.30 uur. De specifieke data volgen nog.

Veelgestelde vragen

Kan ik vrijblijvend mijn plek reserveren?

Ja, indien je nog niet volledig zeker bent van je deelname of als je een plek wilt vasthouden. Mail ons naar team.augustijninstitute.com met je verzoek. We houden een plek voor je gereserveerd totdat je zeker weet of je wilt deelnemen.

Zijn er examens of opdrachten?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Is er een vooropleiding nodig?

Nee, voor het optimaal benutten van deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Enkel een gezonde portie leergierigheid, nieuwsgierigheid en enthousiasme is nodig. Het cruciale is dat je openstaat voor het denken buiten de kaders.

Is dit een gecertificeerde opleiding?

We zijn een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming) en de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.

Waarom zijn alle trainingen en opleidingen van Augustijn Institute B.V. vrijgesteld van btw?

Augustijn Institute B.V. is een CRKBO-geregistreerde instelling. Daarnaast bieden we internationaal geaccrediteerde trainingen en opleidingen. Daarom zijn al onze trainingen en opleidingen vrijgesteld van btw, en hoef je niets extra te betalen.

Overige vragen?

Heb je andere specifieke vragen? Plan gerust vrijblijvend een online kennismakingsgesprek met ons. Je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen of een bericht sturen.

darling,

Maak verbindingen en hervind je innerlijke kompas

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.