Skip to main content
NLP Practitioner nu in de vorm van een Retreat in Spanje!

NLP Practitioner Opleiding Retreat

Ontwikkeling staat voorop tijdens de NLP Practitioner Opleiding Retreat in Spanje. Je leert effectiever communiceren en je ontdekt je innerlijke kracht.

Zet je volgende stap samen met ons

Je mag meer ZIJN en echt LEVEN

NLP is een bewezen en krachtige methodiek voor de juiste mindset naar succes. Het geeft je inzichten in hoe we met z’n allen waarnemen, denken, voelen en handelen. Je wordt bewust van alle onbewuste processen. Waarmee je communicatie en samenwerking met anderen (nog) succesvoller kunt maken.

Alleen door je grenzen te verleggen kun je je eigen horizon verbreden. Ervaar het met ons!

DIT IS WAT IK ZOEKVRAAG HIER DE BROCHURE AAN
Je reis naar meer…

Ontwikkeling en zelfinzicht

Na deze NLP Practitioner opleiding ontdek je wie je ‘echt’ bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen kunt waarmaken.

Tijdens het volgen van deze opleiding zet je je persoonlijke ontwikkeling en communicatie centraal. En kun je verschillende NLP technieken bij jezelf en anderen toepassen. Hierdoor krijgt je meer zelfreflectie en zelfinzicht. Je ontdekt je eigen formule voor een leven met meer balans, plezier, overvloed en resultaat.

We behandelen verschillende NLP thema’s en onderwerpen, zoals het communicatiemodel, taalpatronen, effectief communiceren, overtuigingen, ankeren en submodaliteiten. Dit en nog veel meer krijg je in de NLP Practitioner opleiding van het Augustijn Institute.

Dit is waar het ECHT om gaat…

Jezelf op een hoger niveau ontwikkelen

Met NLP werk je aan jezelf. In deze opleiding tot NLP Practitioner krijg je meer zelfvertrouwen, bewustwording, zelfbewustzijn en innerlijke kracht. Zo leer je overtuigender te spreken en maak je je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening of creativiteit.

Je krijgt meer zelfinzicht en als resultaat de juiste mindset. Met deze gecertificeerde opleiding tot NLP Practitioner werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner.

Cursisten ervaren deze opleiding als een life changing experience.
Waarom een retreat in Spanje?

Treat yourself with inner peace

Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Je gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je leert nieuwe technieken en krijgt de tools om gelukkiger te leven, beter gezegd te ZIJN.

“Deze opleiding heeft ontzettend veel over mezelf geleerd en dat blinde vlekken blootgelegd. Ik ben zeker een aantal diepere lagen ingedoken en heb de wortel gevonden waar blokkades zaten. Maar na de duik, heb je zoveel mooie dingen ontdekt, die je niet wilt missen!”

Sabine MusCoach en Salonexpert

Voor wie is deze opleiding?

Jij als mens
Als jij gelukkiger wilt zijn en beter wilt communiceren met meer zelfvertrouwen, is dit dé opleiding die je moet volgen bij het Augustijn Institute. Je zult je verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfreflectie. Het is een mooie kans om jezelf beter te leren kennen, maar ook je relatie met anderen te versterken. Want iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden.

Professional
Ben je coach, leidinggevende, trainer, adviseur, leerkracht of ondernemer? Heb je behoefte om verder te groeien en te ontwikkelen als professional? Leer effectiever te werken, overtuigender te spreken en betere relaties aan te gaan. Waardoor er GEEN ruimte meer is voor negatieve emoties en blokkades. Leer met andere ogen naar jezelf te kijken, met veel meer flow, vertrouwen, voldoening en resultaat.

Kortom: Je hebt interesse in NLP, zelfinzicht, zelfreflectie en effectief communiceren. Je wilt je verder ontwikkelen als mens en als professional om meer voldoening uit het leven te halen.

De NLP Practitioner Opleiding Retreat
is t.w.v. € 3.500,-

€ 2.950,-

BTW vrijgesteld

Dit is inclusief de retreat:
Intakegesprek
Welkomstpakket
1-op-1 begeleiding
Opleiding NLP Practitioner
Trainingsmateriaal
Alle maaltijden
Diverse tussendoortjes
6 overnachtingen
Gedeelde kamer met en-suite badkamer
Alle activiteiten van tijdens de retreat
Examinering
Erkend certificaat

SCHRIJF JE IN VIA EEN INTAKE GESPREK
Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. Alle opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

  • Aankomstdag: maandag 12 juni 2023
  • Vertrekdag: zondag 18 juni 2023
  • Lengte: 6 overnachtingen

De retreat waar je tot rust komt, je gedachten vernieuwt en na afronding gecertificeerd in NLP Practitioner bent.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy), de wereldwijde organisatie voor NLP.

Dit is exclusief het verblijf:

  • Dit is exclusief het verblijf:
  • Vliegtickets
  • Annulerings- en reisverzekering
  • Transfer en autohuur
  • Maaltijden buiten het verblijf.