Skip to main content

NLP Practitioner Opleiding

Ontwikkel jezelf op een hoger niveau. Leer effectief communiceren en ontdek hoe je brein werkt. Krijg meer bewustwording, zelfbewustzijn en innerlijke kracht.

Zet je volgende stap samen met ons

Gecertificeerd NLP Practitioner

NLP is een bewezen en krachtige methodiek voor de juiste mindset naar succes. Het geeft je inzichten in hoe we met z’n allen waarnemen, denken, voelen en handelen. Je wordt bewust van alle onbewuste processen. Waarmee je communicatie en samenwerking met anderen (nog) succesvoller kunt maken.

Alleen door je grenzen te verleggen kun je je eigen horizon verbreden. Ervaar het met ons!

JA, IK DOE MEE!VRAAG HIER DE BROCHURE AAN
Je reis naar meer…

Ontwikkeling en zelfinzicht

Na deze NLP Practitioner opleiding ontdek je wie je ‘echt’ bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen kunt waarmaken.

Tijdens het volgen van deze opleiding zet je je persoonlijke ontwikkeling en communicatie centraal. En kun je verschillende NLP technieken bij jezelf en anderen toepassen. Hierdoor krijgt je meer zelfreflectie en zelfinzicht.

Je ontdekt je eigen formule voor een leven met meer balans, plezier, overvloed en resultaat.

Wat kun je verwachten?
We behandelen verschillende NLP thema’s en onderwerpen, zoals het communicatiemodel, taalpatronen, effectief communiceren, overtuigingen, ankeren en submodaliteiten. Dit en nog veel meer krijg je in de NLP Practitioner opleiding van het Augustijn Institute.

Je bent hier gekomen omdat je toe bent aan…

De juiste mindset naar succes

Met NLP werk je aan jezelf. In deze opleiding tot NLP Practitioner krijg je meer zelfvertrouwen, bewustwording, zelfbewustzijn en innerlijke kracht. Zo leer je overtuigender te spreken en maak je je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening of creativiteit.

Je krijgt meer zelfinzicht en als resultaat de juiste mindset. Met deze gecertificeerde opleiding tot NLP Practitioner werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.

Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner.

Cursisten ervaren deze opleiding als een life changing experience.
Balans en thuiskomen bij jezelf

Blended learning programma

Het uitgangspunt van een blended learning programma is dat je deze opleiding makkelijk kunt combineren met een drukke agenda. Je volgt deze opleiding live online en óók op locatie in Amsterdam. We bieden je extra steun vanuit het ondersteuningsteam van het Augustijn Institute en je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast ontvang je 1-op-1 begeleiding.

“Wow, wat een positieve, warme energie heeft Elia! Je leert NLP bij haar op een zeer praktijkgerichte manier waarbij alles (praktisch, ondersteunend, coachend + schop onder je kont) je van haar krijgt.”

Martsje De BoerJongerencoach

Voor wie is deze opleiding?

Jij als mens
Als jij gelukkiger wilt zijn en beter wilt communiceren met meer zelfvertrouwen, is dit dé opleiding die je moet volgen bij het Augustijn Institute. Je zult je verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfreflectie. Het is een mooie kans om jezelf beter te leren kennen, maar ook je relatie met anderen te versterken. Want iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden.

Professional
Ben je coach, leidinggevende, trainer, adviseur, leerkracht of ondernemer? Heb je behoefte om verder te groeien en te ontwikkelen als professional? Leer effectiever te werken, overtuigender te spreken en betere relaties aan te gaan. Waardoor er GEEN ruimte meer is voor negatieve emoties en blokkades. Leer met andere ogen naar jezelf te kijken, met veel meer flow, vertrouwen, voldoening en resultaat.

Kortom: Je hebt interesse in NLP, zelfinzicht, zelfreflectie en effectief communiceren. Je wilt je verder ontwikkelen als mens en als professional om meer voldoening uit het leven te halen.

De NLP Practitioner Opleiding
is t.w.v. € 3.500,-

€ 2.950,-

BTW vrijgesteld

 • Inclusief:
 • Intakegesprek
 • Praktijkdagen in Amsterdam
 • Live online lessen
 • NLP Practitioner training
 • Syllabus met trainingsmateriaal
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Examinering
 • Certificering
JA, IK PAK NU MIJN KANS
Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. Alle opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Praktische informatie

 • Startdatum: vrijdag 10 maart 2023
 • Opleidingsdagen en tijden:
 • In Amsterdam: zaterdag (10:00 – 17:00)
 • Live Online: woensdag (19:00 – 21:00)
Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABH (The American Board of Hypnotherapy) en ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP en Hypnose.