Skip to main content
Volg deze Opleiding in Nederland of in Spanje

NLP Practitioner Opleiding

Leer effectief communiceren, ontdek hoe je brein werkt, vergroot je bewustzijn en krijg meer innerlijke kracht.

Zet je volgende stap samen met ons

Gecertificeerd NLP Practitioner

Tijdens een NLP Practitioner opleiding leer je een groot aantal technieken en strategieën om je leven en dat van anderen te verbeteren. Je leert bijvoorbeeld hoe je je:

 • Kracht van je verbeelding kunt gebruiken om je doelen te bereiken.
 • Taal van je onderbewustzijn kunt leren begrijpen en gebruiken om innerlijke belemmeringen te overwinnen.
 • Bewustzijn kunt verruimen om te leren van anderen en situaties.
 • Communicatievaardigheden kunt verbeteren door beter te luisteren, meer te begrijpen en je gedachten beter te verwoorden.
 • Emotionele intelligentie kunt verhogen, waardoor je beter om kunt gaan met stress en problemen.
 • Mindset kunt veranderen om je te helpen meer vertrouwen te krijgen in je eigen kwaliteiten en vermogens.
 • Persoonlijke kracht kunt vergroten door je te concentreren op je sterktes en te leren over je zwaktes.
 • Verschillende technieken en technologieën kunt gebruiken om je doelen te bereiken.
 • Een heldere visie voor jezelf kunt creëren.

Alleen door je grenzen te verleggen kun je je eigen horizon verbreden. Ervaar het met ons!

JA, IK DOE MEE!
Je reis naar meer…

Ontwikkeling en zelfinzicht

Na deze NLP Practitioner opleiding ontdek je wie je ‘echt’ bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen kunt waarmaken.

Tijdens het volgen van deze opleiding zet je je persoonlijke ontwikkeling en communicatie centraal. En kun je verschillende NLP technieken bij jezelf en anderen toepassen. Hierdoor krijgt je meer zelfreflectie en zelfinzicht. Je ontdekt je eigen formule voor een leven met meer balans, plezier, overvloed en resultaat.

Je bent hier gekomen omdat je toe bent aan…

De juiste mindset naar succes

Met NLP werk je aan jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, bewustwording, zelfbewustzijn en innerlijke kracht. Zo leer je overtuigender te spreken en maak je je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening of creativiteit. Je krijgt meer zelfinzicht en als resultaat de juiste mindset. Met deze gecertificeerde opleiding tot NLP Practitioner werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.
Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner. Je bent dan in staat om jezelf en anderen te coachen en te begeleiden naar een gelukkiger, succesvol en voldaan leven.
Cursisten ervaren deze opleiding als een life changing experience.
Balans en thuiskomen bij jezelf

Blended learning programma

Het uitgangspunt van een blended learning programma is dat je deze opleiding makkelijk kunt combineren met een drukke agenda. Je volgt deze opleiding live online en óók op locatie. We bieden je extra steun vanuit het ondersteuningsteam van het Augustijn Institute en je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast ontvang je 1-op-1 begeleiding.

“Wow, wat een positieve, warme energie heeft Elia! Je leert NLP bij haar op een zeer praktijkgerichte manier waarbij alles (praktisch, ondersteunend, coachend + schop onder je kont) je van haar krijgt.”

Martsje De BoerJongerencoach

Voor wie is deze opleiding?

Professional
Ben je coach, leidinggevende, trainer, adviseur, leerkracht of ondernemer? Heb je behoefte om verder te groeien en te ontwikkelen als professional? Leer effectiever te werken, overtuigender te spreken en betere relaties aan te gaan. Leer met andere ogen naar jezelf te kijken, met veel meer flow, vertrouwen, voldoening en resultaat.

Jij als mens
Als jij gelukkiger wilt zijn en beter wilt communiceren met meer zelfvertrouwen, is dit dé opleiding die je moet volgen. Je zult je verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfreflectie. Het is een mooie kans om jezelf beter te leren kennen, maar ook je relatie met anderen te versterken.

NLP Practitioner Opleiding

Nu voor € 2500,-

Optie 1:

 • NLP Practitioner Retreat in Spanje (incl. 6 overnachtingen, activiteiten en maaltijden) t.w.v € 2950
 • Online leeromgeving en syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 1000
Optie 2:

 • NLP Practitioner met praktijkdagen in Bergen (Noord-Holland) t.w.v € 2950
 • Online leeromgeving en syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 1000

Maak vandaag nog jouw keuze...

Je kunt kiezen of je deze NLP Practitioner Opleiding in Spanje of in Nederland, Bergen (Noord Holland) wilt volgen. Beide locaties bieden veel voordeel en kosten dezelfde prijs.

Start 11 oktober 2023 in Spanje (bekijk hier de data)

 • Lengte: 9 dagen
 • Startdatum: woensdag 11 oktober 2023
 • Einddatum: donderdag 19 oktober 2023

Start 1 maart 2024 in Nederland (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Startdatum: vrijdag 1 maart 2024
 • Einddatum: vrijdag 8 maart 2024

“Ik had al meerdere trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen.”

Miranda de GrootOndernemerscoach

Onze NLP trainingslocaties

Bergen (Noord Holland)
Je kunt je energie en inspiratie weer op peil brengen in een prachtige omgeving in Bergen, Noord Holland. Dicht bij de natuur en de zee. Dichter bij huis maar toch even helemaal weg! Een plek waar je met de NLP Practitioner opleiding alle ruimte hebt om in veiligheid en vertrouwen op onderzoek te gaan naar de kern van je (wellicht nog) onbewuste patronen en overtuigingen. Om ze hierna effectief te kunnen veranderen. Heerlijk onderdompelen in de NLP theorie en praktijk om je persoonlijke ontwikkeling verder te stimuleren.

Ons retreathuis in Spanje
Wil je liever helemaal weg aan jezelf en je doelen werken? We bieden je de mogelijkheid om deze opleiding ook in Spanje te volgen. Je volgt de NLP Practitioner opleiding in een retreat-vorm. Helemaal verzorgd, inclusief NLP praktijktraining, alle maaltijden en overnachtingen. Even helemaal weg uit je vertrouwde omgeving. Heerlijk genieten van de zon de natuur en het strand in Spanje. Je hebt complete focus en aandacht voor jezelf en ongestoord werken aan je eigen leerproces.

Accreditaties

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. En alle opleidingen die wij aanbieden zijn vrijgesteld van BTW.

Meest gestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en retreats? Mail ons gerust al je vragen via team@augustijninstitute.com. Of gewoon DOEN. Het zal je leven verrijken, beloofd!

Wat houd deze opleiding in?

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve, 7-daagse training die je leert hoe je neuro-linguïstisch programmeren (NLP) kunt gebruiken om je communicatievaardigheden te verbeteren, je prestaties te verhogen en je doelen te bereiken.
De training is ontworpen om je een solide basis te geven in NLP, waardoor je in staat bent om je eigen vaardigheden te verbeteren en ervoor te zorgen dat je effectief kunt communiceren met de mensen om je heen. Tijdens de training leer je alle technieken, modellen en technologieën. Je leert ook hoe je NLP kunt gebruiken om je leven en carrière te verbeteren, zodat je meer betekenisvolle veranderingen kunt aanbrengen in je leven.

Is dit een gecertificeerd opleiding?

Ja, na afloop van deze opleiding ontvang je de NLP Practitioner certificaat.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP. En we beschikken over een CRKBO-registratie. En, alle opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Waarom en wat kan ik verwachten van het Retreat in Spanje?

Deze opleiding retreat zorgt ervoor dat je beter leert omdat je in een rustige omgeving bent, waar je zonder afleiding en helemaal verzorgt je je volledig op de ontwikkeling kunt richten. Doordat je helemaal weg bent uit je vertrouwde omgeving, heb je complete focus en aandacht voor jezelf en je eigen leerproces. Daarnaast is er veel tijd om samen te oefenen en te ontspannen.

We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterranee in Spanje. Je verblijft in een gedeelde kamer met en-suite badkamer tijdens het retreat in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wij zorgen voor alle maaltijden, activiteiten en syllabus met trainingsmateriaal.

Het enige wat je zelf moet regelen zijn je vliegtickets, eventuele transfer of autohuur en je annulerings- en reisverzekering. Daarnaast zijn alle activiteiten en maaltijden buiten het verblijf voor je eigen rekening.

Hoe kan ik me voor de opleiding inschrijven?

Je kunt je inschrijven door een intake gesprek met ons te plannen of vrijblijvend je plek te reserveren.

Kan ik een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Jazeker, je kunt hier een afspraak met ons plannen.

Zijn er examens?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de opleiding betalen in 1 keer of in termijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom: Deze opleiding is voor jou als je interesse hebt in NLP, persoonlijk ontwikkeling en effectief communiceren. Ook als je je vakinhoudelijk wens te specialiseren over persoonlijke ontwikkeling, communicatie of coaching.

Heb je vragen over deze opleiding?