Skip to main content
Intensive 7-daagse gecertificeerde Opleiding

NLP Practitioner Opleiding

Leer effectief communiceren, vergroot je bewustzijn en krijg meer innerlijke kracht.

Zet je volgende stap samen met ons

Gecertificeerd NLP Practitioner

Tijdens een NLP Practitioner opleiding leer je een groot aantal technieken en strategieën om je leven en dat van anderen te verbeteren. Je leert bijvoorbeeld hoe je je:

 • Kracht van je verbeelding kunt gebruiken om je doelen te bereiken.
 • Taal van je onderbewustzijn kunt leren begrijpen en gebruiken om innerlijke belemmeringen te overwinnen.
 • Bewustzijn kunt verruimen om te leren van anderen en situaties.
 • Communicatievaardigheden kunt verbeteren door beter te luisteren, meer te begrijpen en je gedachten beter te verwoorden.
 • Emotionele intelligentie kunt verhogen, waardoor je beter om kunt gaan met stress en problemen.
 • Mindset kunt veranderen om je te helpen meer vertrouwen te krijgen in je eigen kwaliteiten en vermogens.
 • Persoonlijke kracht kunt vergroten door je te concentreren op je sterktes en te leren over je zwaktes.
 • Verschillende technieken en technologieën kunt gebruiken om je doelen te bereiken.
 • Een heldere visie voor jezelf kunt creëren.

Alleen door je grenzen te verleggen kun je je eigen horizon verbreden. Ervaar het met ons!

JA, IK DOE MEE!
Je reis naar meer…

Ontwikkeling en zelfinzicht

Na deze NLP Practitioner opleiding ontdek je wie je ‘echt’ bent, wat je wilt en hoe je jouw dromen en doelen kunt waarmaken.

Tijdens het volgen van deze opleiding zet je je persoonlijke ontwikkeling en communicatie centraal. En kun je verschillende NLP technieken bij jezelf en anderen toepassen. Hierdoor krijgt je meer zelfreflectie en zelfinzicht. Je ontdekt je eigen formule voor een leven met meer balans, plezier, overvloed en resultaat.

Je bent hier gekomen omdat je toe bent aan…

De juiste mindset naar succes

Met NLP werk je aan jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, bewustwording, zelfbewustzijn en innerlijke kracht. Zo leer je overtuigender te spreken en maak je je focus gerichter. Of je nu op zoek bent naar meer voldoening of creativiteit. Je krijgt meer zelfinzicht en als resultaat de juiste mindset. Met deze gecertificeerde opleiding tot NLP Practitioner werk je aan de skills die nodig zijn voor een succesvol privé en zakelijk leven.
Na afronding van deze opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner. Je bent dan in staat om jezelf en anderen te coachen en te begeleiden naar een gelukkiger, succesvol en voldaan leven.
Cursisten ervaren deze opleiding als een life changing experience.
Balans en thuiskomen bij jezelf

7-daagse opleiding

Tijdens het volgen van deze opleiding ga je samen met je medecursisten ongestoord werken aan onvergetelijke herinneringen. Zodat je meer inzicht, creativiteit, energie, focus en intense verbinding met jezelf en anderen gaat ervaren.

Over de locatie
Onze ruime plek in Bergen (NH) biedt veel licht, energie om samen te groeien, te verbinden en te genieten. Je kunt gratis parkeren en het is slechts 5 minuten lopen naar de dorpskern.

“Wow, wat een positieve, warme energie heeft Elia! Je leert NLP bij haar op een zeer praktijkgerichte manier waarbij alles (praktisch, ondersteunend, coachend + schop onder je kont) je van haar krijgt.”

Martsje De BoerJongerencoach

Voor wie is deze opleiding?

Professional
Ben je coach, leidinggevende, trainer, adviseur, leerkracht of ondernemer? Heb je behoefte om verder te groeien en te ontwikkelen als professional? Leer effectiever te werken, overtuigender te spreken en betere relaties aan te gaan. Leer met andere ogen naar jezelf te kijken, met veel meer flow, vertrouwen, voldoening en resultaat.

Jij als mens
Als jij gelukkiger wilt zijn en beter wilt communiceren met meer zelfvertrouwen, is dit dé opleiding die je moet volgen. Je zult je verder ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap, zelfinzicht en zelfreflectie. Het is een mooie kans om jezelf beter te leren kennen, maar ook je relatie met anderen te versterken.

NLP Practitioner Opleiding

Nu voor € 2500,-

 • NLP Practitioner met praktijkdagen in Bergen (Noord-Holland) t.w.v € 2950
 • Syllabus met trainingsmateriaal t.w.v € 500
 • Koffie, thee en een overheerlijke lunch

Maak vandaag nog jouw keuze...

Start 7 juli 2023 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Startdatum: vrijdag 7 juli 2023
 • Einddatum: woensdag 12 juli 2023

Start 25 augustus 2023 (bekijk hier de data)

 • Lengte: 7 dagen
 • Startdatum: vrijdag 25 augustus 2023
 • Einddatum: woensdag 30 augustus 2023

“Ik had al meerdere trainingen en opleidingen gevolgd bij andere instellingen. Maar ik heb gemerkt dat Elia een compleet andere trainer is. De vele inzichten die ik inmiddels over mezelf heb gekregen zijn niet meer te tellen.”

Miranda de GrootOndernemerscoach

Accreditaties

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie. En alle opleidingen die wij aanbieden zijn vrijgesteld van BTW.

Meest gestelde vragen

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen en retreats? Mail ons gerust al je vragen via team@augustijninstitute.com. Of gewoon DOEN. Het zal je leven verrijken, beloofd!

Wat houd deze opleiding in?

De NLP Practitioner opleiding is een intensieve, 7-daagse training die je leert hoe je neuro-linguïstisch programmeren (NLP) kunt gebruiken om je communicatievaardigheden te verbeteren, je prestaties te verhogen en je doelen te bereiken.
De training is ontworpen om je een solide basis te geven in NLP, waardoor je in staat bent om je eigen vaardigheden te verbeteren en ervoor te zorgen dat je effectief kunt communiceren met de mensen om je heen. Tijdens de training leer je alle technieken, modellen en technologieën. Je leert ook hoe je NLP kunt gebruiken om je leven en carrière te verbeteren, zodat je meer betekenisvolle veranderingen kunt aanbrengen in je leven.

Is dit een gecertificeerd opleiding?

Ja, na afloop van deze opleiding ontvang je de NLP Practitioner certificaat.

Augustijn Institute B.V. is een geaccrediteerd opleidingsinstituut door de ABNLP (The American Board of Neuro Linguistic Programming), de wereldwijde organisatie voor NLP. En we beschikken over een CRKBO-registratie. En, alle opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Hoe kan ik me voor de opleiding inschrijven?

Je kunt je inschrijven door een intake gesprek met ons te plannen of vrijblijvend je plek te reserveren.

Kan ik een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Jazeker, je kunt hier een afspraak met ons plannen.

Zijn er examens?

Ja, de examinering vindt plaats door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt de opleiding betalen in 1 keer of in termijnen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kortom: Deze opleiding is voor jou als je interesse hebt in NLP, persoonlijk ontwikkeling en effectief communiceren. Ook als je je vakinhoudelijk wens te specialiseren over persoonlijke ontwikkeling, communicatie of coaching.

Heb je vragen over deze opleiding?