Elia Augustijn

Expert in

Elia Augustijn NLP Practitioner Online & Offline internationaal ondernemer, trainer, mentor en business coach

Wie is Elia Augustijn?

Elia is een no-nonsense coach en trainer, ervaringsdeskundige in het stellen van praktische levens- en bedrijfsdoelen voor vele bedrijven en professionals wereldwijd.

Wie zijn haar klanten?

Elia begeleidt ondernemers, teams en professionals. Ze is niet bang voor het onbekende. De focus ligt op onmogelijkheden mogelijk te maken. Ze weet je heel goed uit te dagen om uit je comfort zone, stretch zone of panic zone te stappen.

Hoe gaat ze te werk?

Door iedereen bewust te maken van alle onbewuste processen en hiermee in actie te komen, behalen haar klanten de gewenste resultaten. Dit leidt tot een positieve impact op zowel zichzelf als op hun omgeving.

Expertises van Elia Augustijn:

Teamontwikkeling
Leiderschap
NLP & Storytelling
Coaching & Training
Communicatievaardigheden
Sales & Marketing
(Online) Business Strategie 

ELIA STAAT VOOR FOCUS, EFFICIËNTIE EN EFFECTIVITEIT!

“Veel mensen vinden verandering lastig, maar hoe gaaf is het om te kijken wat je allemaal kan in een totaal nieuwe situatie? Door nieuwe inzichten en talenten van jezelf of anderen te ontdekken creëer je meer rust en meer rendement!

Door grondig te luisteren begrijp ik waar je behoefte ligt. Ik heb een scherp oog voor wat ondernemers, teams en organisaties nodig hebben. Door het stellen van kritische vragen breng ik de juiste ontwikkelingsbehoefte van iedereen in kaart. 

Jouw succes is mijn succes! Mijn uitdaging ligt in het creëren van innovatieve ideeën voor ondernemers en bedrijven. Naast dat ik teams elkaar beter laat begrijpen en goed laat samenwerken, laat ik ook talenten tot bloei komen. Samen leren en groeien met plezier is waar ik mij voor inzet.”
– Elia Augustijn