Learn – Lead – Love

Jouw reis naar een leven in heelheid en volheid

een brief van ons aan jou

Vanuit een warm hart

een brief van ons aan jou

Vanuit een warm hart

Beste bewuste, intuïtieve oervrouw,

Op dit bijzondere moment in je reis, bevind je je ergens tussen het verleden en de toekomst, geworteld in het nu. Je hebt al zoveel geleerd en ervaren, je draagt de wijsheid van je voorouders met je mee als een kostbare schat. Je bent dieper gegaan dan ooit tevoren, je hebt jezelf bevrijd van oude lasten en je hebt je hart geopend voor de prachtige mogelijkheden die voor je liggen.

De visie van het onbeschreven canvas

Je verlangt naar een wereld waarin intuïtie de leidraad is, waar verbondenheid met elkaar en de aarde centraal staat. Je ziet de toekomst als een open uitnodiging, een blanco canvas waarop je jouw visie van een vervuld en betekenisvol leven kunt schilderen. Welke kleuren en vormen wil je aan dit canvas geven?

In het heden word je geconfronteerd met uitdagingen en strijd. Soms lijkt het pad onduidelijk en voel je je overweldigd door de complexiteit van het leven. Je worstelt met het balanceren van wijsheid en hedendaagse verantwoordelijkheden. Je bent bezig met het helen van oude wonden, het omarmen van je innerlijk kind en het vinden van je eigen stem in een wereld die soms schreeuwt om aandacht.

Augustijn Institute - Onze klanten

Je bent niet alleen op deze reis. We zijn hier, als gemeenschap, om je te omarmen en te ondersteunen. We verbinden ons met elkaar op een diep niveau, en samen vormen we een krachtige bron van inspiratie en transformatie. Je verlangen naar een leven vol heelheid wordt onze gezamenlijke missie.

We staan aan je zijde terwijl je diepgaande zelfontdekking omarmt. We creëren een veilige ruimte waarin je jezelf kunt zijn, waar je kunt delen, groeien en bloeien. We bieden je niet alleen praktische vaardigheden, maar ook holistische ondersteuning die je helpt je intuïtie te ontwikkelen en je kracht te omarmen. Onze begeleiding leidt je door de uitdagingen heen, terwijl we samen werken aan empowerment en persoonlijke groei.

Lieve bewuste intuïtieve oervrouw, misschien bevind je je nog steeds op die denkbeeldige boot, op weg naar nieuwe horizonten. Of misschien sta je al met beide voeten op vaste grond, klaar om de volgende stap te zetten. Ongeacht waar je bent, weet dat deze reis nooit echt eindigt. Het is een voortdurende ontdekkingsreis, een reis naar zelfontplooiing en groei.

Je bent op weg naar een leven dat weelderig is van intuïtieve inzichten, persoonlijke groei en diepe verbindingen. Laat ons je gids zijn op deze reis van ontdekking, empowerment en heling. Samen zullen we bouwen aan een wereld die jouw visie waarmaakt, en waarin liefde en wijsheid de weg wijzen.

Verlangen naar een leven vol heelheid

En hoe zien wij de toekomst?

We zien het als een open boek, vol ongeschreven pagina’s en onbekende avonturen. We zijn niet bang voor wat er komen gaat, want we hebben geleerd om te vertrouwen op onze innerlijke kracht en wijsheid. We weten dat we in staat zijn om elke uitdaging die op ons pad komt aan te gaan en er sterker uit te komen.

Dus laten we verder gaan, met moed en vastberadenheid. Laten we blijven verbinden met ons diepste verlangen en onze intenties uitspreken. Laten we blijven leven in het heden, volledig aanwezig en bewust. En laten we samen de toekomst vormgeven, met liefde, compassie en de bereidheid om te blijven groeien.

Waar verlang jij naar?

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.