Skip to main content

Over ons

Wij zijn expert in Teamontwikkeling, Business Coaching, Leiderschap en NLP.

De werkwijze van Augustijn Institute.

Wie de ‘over ons’-pagina van onze website aanklikt, wil natuurlijk weten wat wij precies doen. Simpel, het Augustijn Institute biedt verschillende vormen van trainingen, opleidingen en trajecten aan met één overkoepelend thema: de klant op werkvlak weerbaarder maken voor de toekomst. Augustijn Institute leunt daarbij op drie pijlers:

  • Incompany-trainingen.
  • Opleidingen en trainingen voor professionals.
  • Coaching voor (startende) ondernemers.

Bij het Augustijn Institute kun je uiteenlopende trainingen en opleidingen volgen, zowel online als in levenden lijve (in ons schitterende grachtenpand aan de Keizersgracht hartje Amsterdam). Zo bieden wij bedrijfstrainingen aan waarbij je binnen een paar intensieve sessies kan werken aan alle soft skills die nodig zijn voor slagen in het bedrijfsleven, van communicatie met meer impact tot onderhandelen met meer zelfvertrouwen. Bij ons kun je ook terecht voor NLP-trainingen, die zullen leiden tot meer focus op en voldoening uit je werk. Via ons business coachingstraject krijgen ondernemers op maat gemaakte begeleiding om jou persoonlijk op weg te helpen.

Wie is Elia Augustijn?

Elia is oprichter, directeur en eigenaar van Augustijn Institute. Ze is een no-nonsense business coach en trainer, die internationaal werkt. Een ervaringsdeskundige en specialist in het behalen van doelen.

Onze klanten

Door ons gevarieerde aanbod aan trainingen, opleidingen en coachingstrajecten zijn wij er voor eenieder op de arbeidsmarkt. Professionals, managers, ondernemers, starters, bedrijven, organisaties en ga zo maar door. Wij leveren maatwerk. Of dit nu gaat om intensieve één-op-één-begeleiding, of inspirerende groepssessies. En dat voor elke geleding in het bedrijfsleven.

Vragen of advies nodig?
Ben je enthousiast en heb je nog vragen over deze opleiding? Plan een vrijblijvend gesprek.

Augustijn Institute B.V. beschikt over een CRKBO-registratie.  Daarom zijn al onze opleidingen en trainingen vrijgesteld van btw.