soulful ENTREPRENEURSHIP

1-op-1 Mentortraject

1-op-1 Business en Innerwerk Mentortraject

Ontspan, het is tijd om moeiteloos en op je eigen ritme te ondernemen.

Wil je

  • Ontspannen ondernemen op jouw eigen ritme, moeiteloos en zonder stress?
  • Diep vertrouwen voelen in jezelf en je eigen natuurlijke wijsheid?
  • De kracht van je potentieel echt ervaren en deze volledig benutten?
  • Voluit stromen in je ondernemerschap?
  • Werken aan jezelf en je onderneming?

De methode

1e sessie: 30 minuten

In deze fase beginnen we met een persoonlijke focussessie waarbij we de tijd nemen om je behoeften, doelen en verwachtingen te begrijpen. Dit helpt ons een duidelijk beeld te krijgen van waar je nu staat en waar je naartoe wilt in je ondernemersreis. We zullen je ook voorzien van huiswerkopdrachten om je voor te bereiden op de reis naar verandering. Dit huiswerk kan variëren van zelfreflectie tot specifieke vragen beantwoorden om je te helpen je eigen visie en richting te verhelderen.

2e sessie: 60 minuten

Tijdens deze uitgebreide sessie duiken we diep in de energie en dynamiek van je onderneming. We maken gebruik van intuïtieve inzichten en een systemische aanpak om samen met jou eventuele blokkades te identificeren en te transformeren. Deze benadering omvat werken met zowel de energie als het onbewuste om diepgaande verandering te bewerkstelligen. We zullen je helpen om te begrijpen hoe je onbewuste patronen en overtuigingen je bedrijf beïnvloeden en hoe je deze positief kunt aanpassen voor groei en succes.

3e sessie: 90 minuten

Tijdens deze uitgebreide sessie richten we ons op het inspireren van jouw aanpak van business en sales in een wereld die vaak luidruchtig en chaotisch kan zijn. We zullen je leren hoe je je verkoopinspanningen puur en bezielend kunt houden, gericht op het verbinden met mensen in plaats van opdringen of manipuleren. Het doel is om een krachtig, eenvoudig en authentiek business- en verkoopplan te ontwikkelen met een scherpe focus. We verkennen manieren om mensen op een dieper niveau te raken en te inspireren, waardoor je prachtige resultaten behaalt op een ethische en effectieve manier.

4e sessie: 30 minuten

Een maand na je coaching bieden we een follow-up gesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we je voortgang sinds het programma, geven we feedback over de implementatie van de geleerde principes en bieden we eventuele aanvullende ondersteuning. Dit is een waardevolle gelegenheid om vragen te stellen, uitdagingen te bespreken en verdere begeleiding te ontvangen om ervoor te zorgen dat je op de juiste koers blijft om je ondernemingsdoelen te bereiken. We streven ernaar om je continu te ondersteunen, zelfs na de actieve coachingperiode.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.