LEARN – LEAD – LOVE

Word een leider en vier het leven met

The Holistic Tribe

In jou resoneert een diepgaand verlangen, een hunkering naar meer in dit leven. Het is alsof je innerlijke oerkracht fluistert dat er meer te ontdekken valt, meer te vragen en te verkennen. De community, onze tribe, vol oervrouwen omarmen de waarden van het ontdekken, leiden en liefhebben.

een betoverende journey naar

Innerlijke wijsheid & empowerment

een betoverende journey naar

Innerlijke wijsheid & empowerment

Ontdek de diepte van je eigen potentieel. Dit lidmaatschap omarmt de essentie van je oorspronkelijke kracht en verbindt je met tijdloze rituelen en moderne inzichten. Sluit je aan bij The Holistic Tribe en laat je transformatie beginnen.

  • Verken je innerlijke rijk met een maandelijkse thema-audiocoaching, begeleid door een uitgebreid werkboek dat checklisten, technieken en diepgaande kennis bevat.
  • Laat je betoveren door ons bezielde ritueel en laat je geest afdwalen tijdens een meditatie of visualisatie die je meeneemt naar de wortels van je eigen kracht.
  • Leer en groei met onze meeslepende thema masterclasses in de vorm van video. Ontdek diepgaande inzichten en praktische vaardigheden om jezelf te leiden op je pad van persoonlijke transformatie.
  • Geniet van de voordelen van ons lidmaatschap met 5% korting op fysieke trainingen, coaching en inspirerende retreats.
  • Daarnaast krijg je ook 10% korting op onze online trainingen en online masterclasses, waardoor je toegang hebt tot een schat aan kennis en begeleiding, waar je ook bent!
  • Verbind met gelijkgestemden tijdens onze gratis exclusieve ledenworkshops en netwerkevenementen.

Lieve oervrouw,

Dit is jouw diepste verlangen…

Ik nodig je uit om als leider je eigen levensweg te betreden, liefdevol omarmd door een community van gelijkgestemde zielen. In The Holistic Tribe, draait alles om ontdekken, leiden en liefhebben. Als krachtige vrouwen van oeroude wijsheid, geloven we sterk dat ware vervulling begint met zelfkennis. Graaf diep in je ziel, ontdek je unieke eigenschappen en omarm je volledige potentieel.

Maar daar houdt het niet op. We inspireren je ook om je eigen pad te leiden, om met vastberadenheid en vasthoudendheid jouw doelen en dromen na te jagen. Want jij hebt de kracht om je eigen weg te banen, om obstakels te overwinnen en om anderen te inspireren met jouw moed en vastberadenheid.

En dan is er liefde – de meest krachtige kracht in het universum. We dagen je uit om liefde en compassie te verspreiden, niet alleen naar anderen, maar ook naar jezelf. Om jezelf te omarmen, je imperfecties te koesteren zoals je bent. Want vanuit deze liefdevolle basis kun je stralen en anderen helpen hetzelfde te doen.

Wij nodigen je uit om een leider te worden in je eigen leven, om jezelf volledig te omarmen en om elke kostbare moment te vieren met gelijkgestemde zielen. Hier is geen plaats voor oordeel of veroordeling – alleen liefde, acceptatie en ondersteuning terwijl je onbeschaamd je authentieke zelf bent.

Dus, lieve oervrouw, sta op en omarm deze uitnodiging om jezelf te ontdekken, te leiden en lief te hebben. Sluit je aan bij The Holistic Tribe en laat je levensviering beginnen. Samen zullen we een reis van transformatie en empowerment creëren die je voor altijd zal koesteren.

Met liefde en vanuit overvloed,
Elia Augustijn – Creator and founder of The Holistic Tribe

What’s inside
The Holistic Tribe?

Dompel jezelf onder in een betoverende ontdekkingsreis naar je innerlijke wijsheid en onbegrensde kracht. Maak verbinding met je diepste potentieel door audiocoaching en videolessen. Wordt gedragen en ontvang exclusieve kortingen op een transformatieve reis naar empowerment.

Innerlijk Rijk: Maandelijkse Audiocoaching & Werkboek

Elke maand nemen we je mee op een reis naar een nieuw thema dat gericht is op verschillende aspecten van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, creativiteit of positieve relaties, onze audiocoaching en werkboeken zijn ontworpen om je te begeleiden en te inspireren bij elke stap.

Betoverende Reis: Bezielde Rituelen, Meditaties & Visualisaties

In een betoverende sfeer word je uitgenodigd om je geest te laten reizen naar de diepste wortels van je eigen kracht. Elke maand maken we samen de gelegenheid om jezelf te eren en te groeien in harmonie met de wereld om je heen.

Ontdek Je Pad: Thema Masterclasses voor Persoonlijke Transformatie

Of je nu een beginner bent op het gebied van persoonlijke groei of een doorgewinterde ontdekkingsreiziger, onze thema masterclasses zijn toegankelijk voor iedereen die bereid is verder en dieper te gaan. We geloven dat groei een continu proces is en dat iedereen in staat is om stappen te zetten naar een verbeterde versie van zichzelf.

Verrijk Je Leven: 5% Korting op Training, Coaching en Retreats

Bij ons lidmaatschap draait alles om het creëren van een holistische ervaring voor jouw welzijn en persoonlijke groei. We zijn verheugd om jou uit te nodigen om deel uit te maken van onze community en te profiteren van een scala aan exclusieve voordelen, waaronder een 5% korting op fysieke trainingen tot diepgaande coaching en inspirerende retreats.

Empowerment en Kennis binnen Handbereik: 10% Korting op Online Trainingen en Masterclasses

Onze online trainingen en masterclasses zijn ontworpen om jouw leerreis te verrijken en je te helpen groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Of je nu thuis bent, onderweg of zelfs in het buitenland, je hebt altijd toegang tot een schat aan waardevolle informatie en begeleiding met slechts een paar klikken. Met 10% korting op online trainingen en masterclasses, wordt leren leuk, flexibel en betaalbaar.

Diep in de kern van je wezen weerklinkt een verlangen dat fluistert om te leren, te leiden en lief te hebben.

Het is alsof de sterren aan de hemel een geheime boodschap naar je zenden, en The Holistic Tribe is de plaats waar deze boodschap tot leven komt. Samen lachen we om onze groeipijnen en omarmen we de lessen die het leven ons biedt. Elke maand duiken we dieper, omringd door de warmte van gelijkgestemde, groeiend met een nieuw thema dat ons innerlijk rijk verrijkt.

Sta open voor het onbekende en ontdek je potentieel, als een bloem die haar knoppen ontvouwt onder de zachte aanraking van de ochtendzon.

The Holistic Tribe is meer dan een gemeenschap; het is een bron van inspiratie, een veilige haven voor je reis, en een podium waarop je levensverhaal wordt gevierd.

Be a leader!

Sluit je aan bij The Holistic Tribe en connect met andere ambitieuze oervrouwen.

Je verbindt je voor minstens 3 maanden en betaalt per kwartaal.

In het leven heb je 2 keuzes:
groeien of herhalen.

Wat is jouw keuze?

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.