the WOMB

1-op-1 Coaching

1-op-1 Innerlijke Kracht en Transformatie Coaching Sessiebundel

Jouw reis naar het centrum van je energetische essentie – de baarmoeder.

Wil je

  • Diep verbinden met je energetische essentie?
  • Emotionele blokkades opruimen en opgekropte gevoelens vrij laten?
  • Je creativiteit ontketenen en je intuïtieve krachten vergroten?
  • Multidimensionaal bewustzijn verkennen via het derde oog, het hart en de krachtige baarmoeder?
  • Het heilige heiligdom binnenin eren en te omarmen?
  • Manifesteren vanuit je innerlijke kracht?

De methode

1e sessie: 30 minuten

In deze eerste fase van het traject starten we met een 30-minuten durende online intake, waarbij we de focus leggen op het verkennen van jouw unieke reis. Tijdens deze sessie krijg je de ruimte om je behoeften, doelen en verlangens te delen, waardoor we een dieper inzicht verkrijgen in wie jij bent en wat je wilt bereiken. Dit inzicht vormt de basis voor een op maat gemaakt pad dat we samen zullen creëren om jouw persoonlijke groei te bevorderen.

2e sessie: 120 minuten

Fase 2 van ons coachingstraject omvat een uitgebreide sessie van 120 minuten, die zowel online als fysiek kan plaatsvinden. Gedurende deze sessie zul je een diepe duik nemen in de kracht van je baarmoeder en de verborgen schatten van wijsheid en potentieel ontdekken. Elia Augustijn zal als je deskundige gids fungeren, je begeleidend door middel van energetische oefeningen, intuïtieve inzichten, hypnotische sessies en systemische coaching.

Deze sessie is ontworpen om een veilige ruimte te creëren waarin je diep kunt graven, genezen en transformeren. Je zult ontdekken hoe de kracht van je baarmoeder een bron van wijsheid en mogelijkheden kan zijn, en hoe je deze kracht kunt benutten voor persoonlijke groei en empowerment.

3e sessie: 30 minuten

Fase 3 van dit coachingstraject betreft een 30-minuten durend follow-up gesprek dat plaatsvindt ongeveer een maand na de intensieve coaching sessie. Dit follow-up gesprek is van onschatbare waarde voor het vervolg van je reis. Het geeft je de kans om je ervaringen te delen, je traject te finetunen en geïnspireerde acties te ondernemen op weg naar je authentieke zelf.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.