Skip to main content

Wat is inner werk?

Voor velen is het holisme nog een beetje onduidelijk. Het is zweverig of nietszeggend. Afgelopen jaren is er een verandering of hoe wij dat noemen een shift gaande. Er is meer ruimte gekomen voor persoonlijke groei en ontwikkeling, meer ruimte voor het holisme.

Toen we op ons kantoor aan tafel zaten met het hele team van Augustijn Institute hebben we één doel gezet voor de start van het nieuwe jaar. En dit is: beter zorgen voor onze ‘inner me’ oftewel jezelf. Wij vinden het erg belangrijk om voor werk prioriteit te geven aan onszelf om daarna ook voor een ander klaar te staan.

Hieruit is dé Innerwork Retreat ontstaan, geboren vanuit de behoefte naar meer bewustzijn en geborgenheid naar onszelf!

Maar wat is nu eigenlijk inner werk, wat bedoelen wij ermee?
Inner werk is een vorm van persoonlijke groei en ontwikkeling waarbij het doel is om je innerlijk bewustzijn te verhogen. Het wordt gezien als een pad die je bewandeld waarmee je jezelf kunt bevrijden van beperkende overtuigingen, patronen en gedrag. Zo kun je eindelijk verbinding maken met je authentieke kracht, je essentie en je ware zelf.

Je kunt eraan werken door te mediteren, visualiseren, te beginnen met mindfulness, coaching, bewustzijnsoefeningen, reflectie, spirituele oefeningen en bijvoorbeeld yoga.

Inner werk helpt je om helderheid te krijgen over je leven en om je emoties te verwerken. Het maakt je bewust van je innerlijke stem en helpt je doelen te bereiken.

Daarnaast kun je werken aan je patronen, gedrag en gedachten door meer verbinding te ervaren met je intuïtie. Hierdoor kun je relaties versterken, je innerlijke kracht vergroten en je levensdoelen ontdekken.

Wil je dit ook allemaal ervaren?
We verheugen ons erop je te mogen verwelkomen in het hart van de Mediterrane in Spanje. Verblijf in ons schitterende, nieuwe retreat huis. Wordt verzorgd van alle maaltijden tot activiteiten. En zet je focus volledig op jezelf en je leerproces.

Ervaar meer ruimte en diepgang tijdens de Innerwork Retreat in Spanje en ontdek de kracht van Hypnose, Systemisch Werk en Familieopstellingen.