Privacy Verklaring

van Augustijn Institute B.V.

Augustijn Institute B.V.
Telefoonnummer: +31 6 2058 5485
E-mailadres: info@augustijninstitute.com
KvK nummer: 77529642

Wij nemen de privacy van jouw persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Door gebruik te maken van de website www.augustijninstitute.com ga je akkoord met het privacybeleid van Augustijn Institute B.V.. Wij respecteren de privacy van onze web bezoekers, prospects, klanten en opdrachtgevers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG wet, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over de Website
De website www.augustijninstitute.com wordt beheerd door  Augustijn Institute B.V.. Augustijn Institute B.V. is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de AVG wet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: WBP). Onze gegevens zijn: Augustijn Institute B.V., Singel 351, 1012WK, Nederland. KvK 77529642.

Welke gegevens verzamelen wij?
Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever, webinar, het contactformulier invult, een offerte aanvraagt of eventuele andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die jezelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Website
  • Telefoonnummer
  • Skype- ZOOMadres
  • Bedrijfsnaam
  • Straat, huisnummer en woonplaats

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwtjes, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit doe ik alleen met gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via ons contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn. Ik voeg nooit handmatig je e-mailadres toe aan een mailinglijst.
  • Je naam, e-mailadres, website en telefoonnummer en/of Skype-adres die jij invult bij een formulier voor een offerteaanvraag, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken. Zo’n formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 5 jaar bijgehouden. Tot het moment dat jij een klant bij Augustijn Institute B.V. wordt, worden deze gegevens niet in onze email systeem gezet.
  • Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou een reactie te kunnen geven.
  • Je naam, e-mailadres en woon-/postadres gebruiken wij voor het maken van facturen als je een dienst aankoopt. Door de gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden. Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 8 sub a en sub b WBP.

Met wie deelt Augustijn Institute B.V. jouw persoonsgegevens?
Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van een mailing provider zoals MailChimp. De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Als je hierbij meer informatie over wilt weten check hoe MailChimp met de privacy van je gegevens omgaat. Daarnaast delen wij gegevens, die wij ontvangen via het downloaden van een gratis document, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier. Er zijn nog enkele mensen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de boekhouder, webhosting MijnDomein, Google Drive, Mollie Payment. Met deze mensen heb ik een verwerkers overeenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

Beveiliging Persoonsgegevens
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. In het kort, zowel wij als mijn providers stellen alles in het werk om jouw persoonsgegevens veilig te houden.

Google Analytics
Augustijn Institute B.V. brengt met Google Analytics in kaart hoe haar bezoekers de website gebruiken, zodat zij het gebruik van de website kan optimaliseren. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Je bent daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social Media
Augustijn Institute B.V. maakt het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om de content van de website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Uitschakelen en Verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browser instellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Bewaartermijn
Augustijn Institute B.V. bewaart je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

  • Wanneer jij je uitschrijft voor mails, word je op een uitschrijf-lijst gezet die NIET meer gemaild wordt. Evenwel blijf je nog maximaal een jaar in het MailChimp nieuwsbrievensysteem tot ik de uitschrijf-lijst volledig verwijder.
  • Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen. De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor Augustijn Instituut verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna Augustijn Institute B.V. je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens Augustijn Institute B.V. van jou verwerkt, dan kun je een schriftelijk inzage-verzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je het recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, het recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Augustijn Institute B.V. zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@augustijninstitute.com.

Wijzigingen
Augustijn Institute B.V. behoudt zich het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Versie: 1 januari 2020