Ibiza - Augustijn Institute

Van sprankelende Ibiza...

Elia Augustijn - Augustijn Institute

Naar het levendige Amsterdam...

Bonaire Augustijn Institute

en het sereen Bonaire.

onze passie, leer ons verhaal kennen

Augustijn Institute

Bij het Augustijn Institute reiken we je de sleutels aan: een verzameling tools, coaching en mentorship, aangevuld met verrijkende opleidingen, ontwakende trainingen en diepgaande retreats. Dit alles is ontworpen om jou te leiden naar de kern van ultieme vrijheid, zodat je de volledige rijkdom van het leven kunt ontvouwen en omarmen.

Ibiza - Augustijn Institute

Onze droom

Het empoweren van duizenden intuïtieve, bewuste oervrouwen om hun ware vrouwelijke kracht te omarmen en te laten stralen. We ondersteunen hen holistisch bij het verwezenlijken van hun meest gedurfde dromen, op alle gebieden van het leven! Omdat alles mogelijk is, als je maar durft!

Onze droom

Het empoweren van duizenden intuïtieve, bewuste oervrouwen om hun ware vrouwelijke kracht te omarmen en te laten stralen. Hun holistisch te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun meest gedurfde dromen, op alle vlakken van het leven! Omdat alles is mogelijk, als je maar durft!

Our journey

Mijn naam is Elia Augustijn, ik ben spreekster, coach, trainer en oprichtster van het Augustijn Institute.

Met oprechte vreugde en een warm hart schrijf ik deze woorden om onze reis van groei, bewustzijn en kracht te vieren. Het is met grote dankbaarheid dat ik dit moment omarm, waarin we samen verder gaan op ons pad van ontdekking en transformatie.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik het privilege gehad om duizenden mensen te begeleiden en te trainen. Mijn focus lag voornamelijk op leiders, ondernemers en medewerkers van bedrijven en organisaties. 

Mijn werk bracht me naar verschillende delen van de wereld, waaronder het sprankelende Ibiza, het zonnige Curaçao, het sereen Bonaire, het charmante België, het passievolle Spanje, het bruisende New York en het betoverende Los Angeles. Als reiziger in hart en nieren koester ik een diepe passie voor ontdekking, zingeving en avontuur.

Elia Augustijn - Augustijn Institute

Waar we nu staan, ons pad

Op dit moment staat het Augustijn Institute in het teken van een hele speciale vrouw: de intuïtieve, bewuste oervrouw. We streven naar een plek waar je als vrouw thuiskomt in een warm bad, waar je veilig bent en waar je helemaal schaamteloos jezelf kunt zijn. 

Voor mij is het een privilege om te midden van een inspirerende gemeenschap oervrouwen te staan en te zien hoe we samen evolueren naar de beste versie van onszelf.

De toekomst, waar we naartoe gaan

Terwijl we onze intuïtie volgen en bewust keuzes maken, begrijpen we dat groei nooit stopt. Vanuit hier ontstaat alles…

Voor mij is het een levensmissie om niet alleen anderen te helpen, maar ook mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Ik geloof in het belang van samen leren, samen delen en elkaar ondersteunen, want dat is wat ons verbindt als gelijkgestemde zielen.

Laten we blijven streven naar diepe verbondenheid en empowerment

Dus, hier is mijn boodschap en mijn wens voor jou: Laat mijn verhaal je raken als een bron van inspiratie en empowerment. Sta jezelf toe om te ontdekken, te groeien, te leiden en jezelf lief te hebben. Laten we samen, elkaar en anderen inspireren, terwijl we onze innerlijke wijsheid omarmen en onze krachten bundelen voor een betere wereld.

Met liefde en licht,

Elia Augustijn 

Gedachtenkracht NLP Practitioner Opleiding - Augustijn Institute - Elia Augustijn

Learn – Lead – Love

“Being unstoppable doesn’t mean you’re never afraid, it means that your fear no longer stops you from living the life you were born to live.”

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.

Ben je al member?

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, retreats en netwerkevents.

Copyright © 2023 Augustijn Institute B.V. Alle rechten voorbehouden.